- Konuyu Başlatan
ufak ufak başlamak istiyorum bende güzel bişeyler çıkarmaya çalışıcam yardımlarınızla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmıyacağınızı bilerek yazıyorum .
- Port polish , emme ve egzoz manifoltu ve silindir kapağı emme egzoz çıkışları port polish yapılmalı .
- Açık Hava Filtresi ( Renault 21 Manager da bulunan Hava filtresi kepi kullanılarak çok iyi sounç alınır )
- Egzoz , Silincerlı bir egzoz olması kaydıyla orta halli bir marka tercih edilebilir .
- Egzoz sistemi düz boru konulabilir .
- Karbüratör sıkı bir bakımdan geçmeli
- Araçta kompresyon kaçağı olmadığından emin olunmalı . A contasından Z contasına kadar kaçırmamalı .
- Çok tırnaklı bujiler
- Buji kabloları
- Sıfır bobin
vs. vs. ile gayet güzel sonuçlar elde edilebilir .
öncelikle meraba ben yeni uye oldum 92 model 1.7 txe'm var motoru sıfır denılebılıcek kadar toplattırdım taban ve sol taraf dısında kaporta ıhtıyacı var her neyse cekısten yana sıkayetım var 1. sebebım karburator 1.4 karburatoru yenısını almayı dusunuyrum aslında ama onun yerıne 4 bogaz weber tarzıda dusunuyorum aynı fıyat neredeyse bıraz fark var ama daha ıyı olur dıye dusunuyorum 2. aracım basıkken gayet ıyı cekısı vardı yayları gerı taktım sankı yavasladı gıbı gelıyo bu karburator konusunda yardımcı olaabılırmısınız acaba weber hakkında bılgı alırsam kafama yatarsa portpolıs hepsı bı arada yapmak ıstıyorum amartısor olarakta kendım aır yaptım fakat amartısor cok uzun normal olarakta sadece yayları alsam bıle yuksek gelıyo amartısor kısaltma ıslemındede bılgısı olan varsa eger yardımlarınızı beklıyorum vakıt ayırıp okudugunuz ıcınde tesekkur ederım
baslık açmayı bılmedıgımden sızın msjnıza cevap verdım bu konularda bılgınız oldugunu varsayarak en kotu yardımcı olabılıcek kısılerle ırtıbata gecmemı saglıyacagınızı dusundugum ıcın tekrar tesekkur ederım
Karbüratör olarak Ford karbüratörü tavsiye ederim. 26M sanırım
Bir arkadaşımın aracında denedim gayet başarılıydı.
Amortisör kısaltma işlemini tornacıda yaptırabilirsiniz