Renault fan clup aileme süpriz bakalim kimler begenicek

Sercan deri koltuk düşünme bile çünkü yazın yanar kışın donar çatlağı oluşur bakımı için malzeme ister anlıcan görünüş dışında sana bir keyif vermek hele ki kullanırken yazın ter yapar kışın ısıtmaz sorunlu yaklaşma derim :eyv

Katılıyorum 1-2 sene sorun yaşamayabilirsiniz ama sonrasında muhakkak sıkıntılar baş gösterecektir. Bende bir ara araştırıyordum Hem deri koltuk hemde koltuk için ısıtma montajı yapıyorlardı. Böyle olunca en azından ilk binişte fazla don yaşamazsınız:) Komple koltukları çıkma 1000tl satıyorlardı. Deri fiyatı ne aldınız acaba

Bu arada araça bakıyorum bakıyorum bir değişiklik göremedim sonradan fark ettim:)) plakadaki Renault club'ı..:)

Güle güle kullan kardeşim, yakışmış.

Çok güzel olmuş :eyv

Yanlız son harf P değil B olacaktı :) CLUB

Maşallah nazar değmesin

çok yogun çalısıyorum vakıt buldukça bıseyler yapıyorum .... :)

forum stıckerlarıda hazır ama renosport stıckerlarından bulamıyorum :(

http://www.n11.com/arama?q=sport+sticker burda çeşit var.

Bunların orjinal koltuk kaplamaları daha iyi, deri falan sakın düşünmeyin. Kışın donarsınız yazın ter basar hasta olursunuz.

Sercan deri koltuk düşünme bile çünkü yazın yanar kışın donar çatlağı oluşur bakımı için malzeme ister anlıcan görünüş dışında sana bir keyif vermek hele ki kullanırken yazın ter yapar kışın ısıtmaz sorunlu yaklaşma derim :eyv

ozaman döseme yaptırmak lazım murat abı soyledıklerını bı arkadasım daha soyledı bana kafama yatmadı benımde tesekur ederım

eline sağlık çok güzel bi çalışma olmuş

sırada cam ruzgarlıgı var arkasından kapı kollları ve cam plastık kenarları kaplanıcak dosemeler sıfırlanıcak renault sport urunlerı e--baydan alınıcak oooo daha çok iş var

Katılıyorum 1-2 sene sorun yaşamayabilirsiniz ama sonrasında muhakkak sıkıntılar baş gösterecektir. Bende bir ara araştırıyordum Hem deri koltuk hemde koltuk için ısıtma montajı yapıyorlardı. Böyle olunca en azından ilk binişte fazla don yaşamazsınız:) Komple koltukları çıkma 1000tl satıyorlardı. Deri fiyatı ne aldınız acaba

orjınal olmamakla bırlıkte tanıdık fıyatı 450 koltuklar arkadasım yaptırdı 6 sene sorunsuz bındı

Geri