Renault Fan Club Löseve Ambulans İhtiyacını Karşılayalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın kontör yükleyip hemen atıyorum sms :eyv böyle bir kampanyada bizimde yardımımız dokunsun, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :eyv

Yarın kontör yükleyip hemen atıyorum sms :eyv böyle bir kampanyada bizimde yardımımız dokunsun, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :eyv

malesef faturalı hattı olanlar yardım edebiliyor. faturalı biri varsa ailende onlardan rica edersin.

kontorlü hatlardan olmuyor.

malesef faturalı hattı olanlar yardım edebiliyor. faturalı biri varsa ailende onlardan rica edersin.

kontorlü hatlardan olmuyor.
hadi ya :S bizde herkes kontörlü :S o zaman arkadaşlarıma söylerim, faturalı olanlara mesaj attırırım ben :eyv

:eyv Neden böyle güzel bir çalışmanın haberi yayınlanmaz ki daha çok yerde, neyse ki rfc'deyiz! :D Evde faturalı hat yok ama yarın ilk iş halledeceğim bunu :eyv

​Böylesine asil bir amaç için açılan konu için teşekkürler:eyv​Gereken ne ise yapılacaktır.Face'dende tanıtımını yapıp mümkün olduğunca kısa sürede bu kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamalı.

Çok güzel bi kampanya ben de faturalı hat bulup yapmayı planlıyorum sağol Gökhan abi bizi de bilgilendirdiğin için :eyv

İşlem tamam:eyv

Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. Kardeşim yendi lösemiyi gerçekten çok zor hastalık. Sadece hasta için değil evdekiler içinde çok zor bir süreç. Herkes maske takmak zorunda, eve misafir gelmesi ve kalabalık ortamlara girmek kesinlikle yasak.Hasta kişi çok temiz steril bir şekilde bakılmalı. Canı bi meyve çektiği zaman bile kabuğunu soyarak yemek zorunda. Vişnenin eriğin bile kabuğunu soyuyordu annem düşünün yani... Okula başladığında maske takmak zorundaydı ve diğer çocukların ona garip gözlerle bakıp sorular sorması.. Bunları yazarken bile gözlerim doldu... Ve kemoterapi seanslarını ve sonralarını söylemiyorum bile. :(

Geri