Yetkili servisten şaşmamak lazım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetkili servisten şaşmamak lazım...
Evet bende servis var, 3 farklı firmanın dikiş makinalarına servis hizmeti veriyorum ve bu işi babamdan öğrendim yeni yetme servis değilim anlayacağın.Ustam sizi gayet iyi anlıyorum fakat ben burada bir şeyleri anlatamıyorum,
anladığım kadarı ile siz bir servis sahibisiniz ve bu forumunda sponsorlarından birisi yetkili servis ve bundan dolayıdır ki tüm mesajlarınızda sürekli yetkili servisleri savunuyorsunuz. bende yıllarca esnaflık yaptım, serviste çalıştım staj dönemlerim oldu haa araç konusunda olmasa da elektrik elektronik konusunda oldu, ve herkes her şeyi bilmemeli zaten herkes kendi mesleğini icra etmeli, dr. dr.lik yapmalı hemşire hemşirelik yapmalı, sokaktan işi bilmeyen birini çağırsanız bizim sigorta atıyor diye gerçek arızayı tespit etmeden gider kaçak akım rolesini iptal eder alır parayı geçer insanlar çarpılacakmış umurunda olmaz ama iş yeri sahibi gerçek bir esnaf paradan önce işi düşünür ve o işi gereğince yapar ve hakkını da ister, her eline pense tornavida alan elektrikçi değildir. her işin püf noktası vardır ki buda tecrübeye dayanır, işte bu sebebledir ki servislerde tecrübeli eleman bulmak çok zor be USTAM, gidin bakın tüm elemanlar üç beş ay çalışıp servisi bırakıyor başka bir yere gidip çalışıyorlar. çok nadirdir sürekli çalışan onunda maaşı iyidir rahatı iyidir o sebeble bırakmaz.
Arkadaş doğru söylemiş yetkili servislerdede işi bilmeyen acemi adam dolu, dediği gibi yeni yetmeler dolu , sanayideki ustalarla konuştuğumda burada iş bulamayan barınamayan yetkiliye işe giriyor demişlerdi.. Şöyle birşeyde var yetkili servisteki ustalarda birbirinden farklı bazı özel ustalar var gerçektende işinin ehli yetkili servislerde mesela merdan usta vardır reno konusunda.. Kısaca işi bilen usta sanayidede var yetkilidede var , işi bilmeyen acemide dolu.. Yetkili servisler indirim kampanyası olursa uygun oluyor ancak diğer türlü çok pahalılar buda bir gerçek para durumu iyi olan gidebiliyor ancak. Gariban halk mecbur sanayiye..
Ben ne yazdığınızı ne anlatmak istediğinizi de çok iyi anlayabiliyorum, okumasaydım o kadar uzun bir cevap vermezdim emin olun.
Son mesajınızda ise sanayideki ustaları da beğenmemişsiniz, demek ki Eskişehir'de doğru düzgün usta yok...
Aracını getirirsen arızanı buldurayım...tmm usta tmm polemiye girmeyelim siz yetkili servise gidin bizde bildiğimizi yapalım, ha bu arada o dediğiniz serviste eğer tanıdığınız tecrübeli bir usta varsa benim aracımın sorununu sorarmısınız ses dosyasıda koydum ilgili konuya tekleme sesi bariz duyuluyor ve 30 sn de bir yapıyor