Renault clio4 icin 1.2 EDC için benzini hangi istasyondan almalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce Renault Mais Genel müdürlüğünde çalışırken mühendislerden biri shell demişti. Arkadaşın tavsiyesine uyuyorum.

Arkadaşlar merhaba benim aracın 1.2 benzinli clio joy. Bulunduğum bölgedeki birçok petrol istasyonunu denedim. Opet ve Lukoil de aracım düğmeye ilk bastığımda çalışmadı bu olay birkaç kez tekrar etti O yüzden bu iki firmayı asla tercih etmiyorum. Total hiç sorun vermedi ama onun da bir depo ile aldığı mesafeyi başarısız buldum. Test sonuçlarıma göre hiç sorun vermeyen ve en fazla km performansı PO oldu. Bu yüzden son iki yıldır mecbur kalmadığım sürece PO dışında istasyona girmiyorum...
OPET ve LUKOİL 'e asla girmiyorum. Bilginize...

Polis nun ne gibi avantajı var açıklayabilir misiniz

bende yakıtımı petrol ofisinden alıyorum memnunum.

1.2 75 Hp clio 4 aracım var. Aracı ilk aldığım günden beri shell nitro kullanıyordum 1 seferliğine bp den aldım pek performanslı gelmedi çekiş düştü hatta. Totalden alayım dedim performans için olan yakıtı var ondan aldım. Oturduğum semtte dik bir yokuş var araç 2. vitesle çıkıyor sadece ve bayılacak gibi oluyordu total den alınca 2. viteste bayılmak yerine çok güzel devir çevirdi sonuç olarak çekiş artmış olsa bile insan tedirgin oluyor araç arıza yapar mı bir yerleri tıkar mı diye. Tavsiyem shell den şaşmayın. Opet fiat araçlar için güzel

Ben ilk depo yakıtımı total den aldım daha sonra sehel e gectim ama sanki aracın çekişi biraz düştü gibi geldi bana birde ben aracı ilk aldığım andan bu yana eco modda kullanıyorum sorun olurmu acaba

ben ilk bp den aldım fena değildi shellden aldım sanki gaz tepkileri daha iyiydi en son bp den aldım eco modda araç tabi biraz gaz pedalı yumuşak sanırım bu yüzden istediğim tepkileri alamıyor gibiyim.

BP yi beğenmediniz anladığım kadarıyla shelden memnun sunuz

shell performansı daha iyi gibi geldi ama bana ulaşım yıkama açısından daha iyi olduğu için bp den alacağım yakıt tüketim değerlerim de sanki biraz düştü bp de

Benim yakıt sehir içinde 10 larda malesef bunun yakıt markasıyla alakası varmıdır

Geri