Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki.çalışır vaziyete nasıl getireceğiz bana dert oldu bu yaBenim aracta takili ama baglanti yok tabi oyle sus niyetine duruyor. Her binen bi kabloyu takip sarj etmeye calisiyor fakat kimse de niye sarj olmuyor demedi daha [emoji51] muhtemelen arabadan inimce farkina variyorlar. Heves edip takinca ben de bozmuyorum calismiyor diye boyle gecinip gidiyoruz [emoji23][emoji23]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunun bağlantısını yapmayı biliyorsan çok sevindim yapabilirsek buluşalım o zaman nerde buluşabiliriz kurtköydeyimbağlantı kabloları varsa getirin bağlantısını yapalım. kabloları yoksada semasına bakmak lazım
Merhaba; aynı sorun bende de var. Şöyle ki, aparat (usb-aux) mevcut, kablosu mevcut, fakat çalışmıyor. Teyp üzerinde usb bağlantısı silik olarak yani pasif gibi gözüküyor. Bir türlü çalıştıramadım ve ne yapmam gerekli artık bilemiyorum.bağlantı kabloları varsa getirin bağlantısını yapalım. kabloları yoksada semasına bakmak lazım