Renault clio arka stop lambası hk

grejuva8

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba
arkadaslar bu gün talihsiz bir kaza gecirdim ve arka stop lambası kırıldı iç aksamda herhangi bir sorun yok bu stop lambalarının sadece dış camı değiştirilebiliyormu yoksa komple takım mı almak lazım internet te araştırdığım kadarı ile sadece camı değiştirilebiliyor heralde ama güven meselesi siz değerli ustalarımdan fikir almak isterim şimiden teşekkürler
NOT:http://www.kirazcioglu.com/U15340,2...elektrik-aydinlatma-aksami-ithal-m-511212.htm internetten gördüğüm stop lambası bu fiyatı gayet uygun geldi ama kalitesi nasıl bilinmez malum farlar zamanla solabiliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Geçmiş olsun.

Firmaya ürünün stokta olup olmadığını mutlaka sorun. Bazen internet sitelerinden güncelleme yapmayı unuttukları için stokta olmayan ürünler, sitelerde var gibi görünüyor. Aşağı yukarı 5-6 senedir internetten satış yapıyorlar. Sıkıntı çıkmaz. Kapıda ödeme seçeneğide var ayrıca. Tabi yaklaşık 10tl fiyat artıyor o zaman.

Geçmiş olsun.

Firmaya ürünün stokta olup olmadığını mutlaka sorun. Bazen internet sitelerinden güncelleme yapmayı unuttukları için stokta olmayan ürünler, sitelerde var gibi görünüyor. Aşağı yukarı 5-6 senedir internetten satış yapıyorlar. Sıkıntı çıkmaz. Kapıda ödeme seçeneğide var ayrıca. Tabi yaklaşık 10tl fiyat artıyor o zaman.
anladım hocam bilgiler için çok teşekkür ederim

anladım hocam bilgiler için çok teşekkür ederim
hocam n11 ınternet sıtesınden almanı tavsıye ederım benm eskı arabanın da arka far kırılmıstı aldım 2 sene kullandım hıc solma zılme felan yapmamıstı

hocam n11 ınternet sıtesınden almanı tavsıye ederım benm eskı arabanın da arka far kırılmıstı aldım 2 sene kullandım hıc solma zılme felan yapmamıstı
evet hocam arastırdım marka pleksan diyor alırım bunu teşekkür ederim

Geri