Renault clio 4 rüzgar sorunu yargıtay kararı kesin çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ses olayı beni de biraz rahatsız etti açıkcası, ancak daha önce bu sınıfta bir araç ile tecrübem olmadığı için gerçekten yüksek mi, yoksa sınıf normali mi bilemiyorum...
başka araçlarla karşılaştıran var mı acaba..?

Ses olayı beni de biraz rahatsız etti açıkcası, ancak daha önce bu sınıfta bir araç ile tecrübem olmadığı için gerçekten yüksek mi, yoksa sınıf normali mi bilemiyorum...
başka araçlarla karşılaştıran var mı acaba..?

ewet aynı model aracın hemen hemen yüzde sekseninde rüzgar sesi mevvcuttur,yukarıda belirtilen 10 çeşit marka ile kıyaslanmıştır.ve diğer araçlara göre yüzde 8 ila 10 db daha yüksek seviyede dir.

herkese selam bende rüzgar sesinden dolayı dava açtım yargıtayın cevabını bekliyorum.

teşekkürler.

normal sınıfının üzerinde db ölçüleri.

Mart ayında 2 adet 2015 model 1.2 16v 75 hp Clio4 aldım, araçlar 2015 27 ve 29 aralık üretimi, ikisiyle de uzun yol tecrübem oldu araçlarda bahsedilen seviyede rüzgar sesi mevcut değil, belki de benim şansımadır...

Mart ayında 2 adet 2015 model 1.2 16v 75 hp Clio4 aldım, araçlar 2015 27 ve 29 aralık üretimi, ikisiyle de uzun yol tecrübem oldu araçlarda bahsedilen seviyede rüzgar sesi mevcut değil, belki de benim şansımadır...
ewet, üstad sen şanslısın hepsinde yok yüzde sekseninde var...

Adamlar(yani VW) yazılımla resmen sahtecilik yapmışlar, otomotiv sektöründe bomba etkisi yaratmış, buna rağmen araç değişimi gibi birşey ufukta gözükmüyor. Ama sizin bu ses ile ilgili olarak değişim talebiniz var. Gerçekten böyle bir dava açtıysanız ve değişim sağlarsanız, değil ülkemizde, tüm dünyada efsane olursunuz:eyv.

Adamlar(yani VW) yazılımla resmen sahtecilik yapmışlar, otomotiv sektöründe bomba etkisi yaratmış, buna rağmen araç değişimi gibi birşey ufukta gözükmüyor. Ama sizin bu ses ile ilgili olarak değişim talebiniz var. Gerçekten böyle bir dava açtıysanız ve değişim sağlarsanız, değil ülkemizde, tüm dünyada efsane olursunuz:eyv.
ewet üstadım malesef gerçek dava kazanılmış fakat son söz bekleniyor,şimdi sahtecilikle,fabrikasyon hata veya ayıplı olması bence farklı konumlar taşımaktadır. sonuçta biri sahtekarlık diğeri ise yazılım kopyalama yani hırsızlık bence...

Geri