Renault clio 4 rüzgar sorunu yargıtay kararı kesin çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahkemelik olan vatandaşlar internete vatandaş portal yazarak e şifre ile giriş yaptığında mahkemede bulunan bütün dosyalarını görüntülemektedir.

Kişi yada kişiler yargıdaki uzatma bıltırma politikasını uygulamaktan sıkılmayanlar yasanın açıklarını tüketiciden üstün tutmak markaya yakışmayan hareketler dir.

Kişi yada kişiler yargıdaki uzatma bıltırma politikasını uygulamaktan sıkılmayanlar yasanın açıklarını tüketiciden üstün tutmak markaya yakışmayan hareketler dir.

Evet haklısın pes ettirme politikası hağlen sürdürmektedirler dosyayı ve mahkemeyi yakından takip etmekteyim Renault mais şubesinin çıkar yolu çok fazla kalmadı yakında hacize gidecez ee artık kabul et yargıtay ilam kararı var kabullenmen güç de olsa mais davayı kaybetdin 😀😀benim vaktim bol beklerim büyük firmasın fakat benim gözümde simitçinin esnaflığı sizinkinden daha üstün eninde sonunda kaybettiğini kabullenecekler ve heryerde yayınlamaktan gurur duyacam tüketiciyi bilgilendirmek için elimden geleni yapacağıma kimsenin şüpesi olmasın 😀

Üstat yargıtayın ilamında. Karar düzeltme yolu kapalı olarak. Karara bağlamış sanırım. Karar düzeltme yolu açık olsaydı Renault dosyanı. Karar düzeltmeye gönderirdi hemen hemen 2 yıl daha zamana oynarlardı büyük ihtimal sonuç yine sizin lehinize olurdu fakat şanslısınki karar düzeltme yolu kapalı olarak yargıtay karara bağlamış yoksa senin bu mahkeme bitmezdi:)

Aynen üstadım dediğin gibi bu süre zarfında harç pulunu bilinçli bir şekilde 2 kez yatırmadıkları için 2 kez yargıtaydan döndü yıldırma politikası içerisinde ve zihniyetindeki Renault mais burada ünvanını ve tüketici ye ne kadar kıymet verdiğini sergilemektedir bunlardan ders çıkartmamız gerekir

Bugün tarihi ile Renault mais AŞ ile clio 4 rüzgar sesi sorunu için açılan davayı kaybetmiş icralık olunca bilirkişi raporuna itiraz eden Renault mais avukatları davayı Ankara batı 2. İcra hakimliğine taşııyarak bugün tarihinde iriraz gerekçesine hakim davanın reddini vererek kesinleştirmiş olarak karara bağladı hep hep itiraz nereye kadar buraya kadar.

Bugün tarihi ile Renault mais AŞ ile clio 4 rüzgar sesi sorunu için açılan davayı kaybetmiş icralık olunca bilirkişi raporuna itiraz eden Renault mais avukatları davayı Ankara batı 2. İcra hakimliğine taşııyarak bugün tarihinde iriraz gerekçesine hakim davanın reddini vererek kesinleştirmiş olarak karara bağladı hep hep itiraz nereye kadar buraya kadar.

Geri