Hosbulduk arkadaslar, aracim 1.2 tce 100 2011 8. ay trafie cikti. hanimla araba bakiyorduk golf 6 baktik 20.000 frank sonra yakinlarda bi reno bayi vardi biz turkiyede renoyla buyuduk
dedim girelim bakalim, ellerinde 2 clio kalmis hazir araba adam al git dedi, yoksa 2 ay bekle hani kafana gore istersen. dedik nekadar bunlar, elde olani satmak icin fiyatta inanilmaz bi suru bonus yaptilar 13.000 frank a bagladi olayi.
diyorumya hazirda olan araba cok susu olsun busu olsun diyemedim. hiz sabitleyici, muzik sistemi onde arkada kolonlu zaten sis farlari falan burada mecburi, jantlar normal, otomatik klima var. arac 1.2 olunca dedim gitmez gaz yemez, dediler test surusu yap bak. ok aldim ciktim yola cayir cayir gidiyo. zaten burda otobanda 120 yi gecemezsin ehliyetini elinden alirlar. adim basi radar. neyse aldik arabayi, cok cabuk hizlaniyor yani cok seri, 1.2 motor var demek surerken anlamak imkansiz. valla 3000 devirdeyken 130 km hiz yapiyor, 140 falan yaptim araba daha gidiym dedide bende yemedi cektim ayagi gazdan. cezalar fena (para yetmiyomus gibi ehliyeti aliyolar) . rampalarda biraz dusuyo performans, bagajda malzeme 2 yolcu bide 90 kg ben
oda cok normal. 1.2 olmasi vergide dusus sagliyor, e tabi cevre dostu, fiyati guzel, yakiti tuketimi harika, dun cenevre oto fuarina gittik, zurich ten 300 km yol, gittik geldik birazda dolastik full depoydu ceyrek depo kaldi 650 km de yol yapmisiz. fu ar sebebiyle cenevreye giris cikista yaklasik 1 saat trafige takildik buda icinde geri kalan yoluda 120-130 km arasi basarak kat ettim. arabanin eksikleri var tabi modifiye etmek gerek hani spoyler cam filmleri stoplar gibi fakat burada iscilik pahali dusunun kis aylarina girerken 4 tane kislik lastik aldim ( kasim ayinda kislik lastik takmak zorunlulugu var nisan sonuna kadar) aldigim yer takmak icin 120 frank istedi, turk bi tamirci var arkadas 50 frank a taktirdim. izinde turkiyeye arabayla gelip gerekli olan aksesuarlari halletmeyi dusunuyorum
herkese keyifli kazasiz surusler.