ovvv bu araç çok can yakar benden demesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabiki biz davet ediyoruz
Bikaya bekleniyorsunuz
her zaman en önce sizler davetlisiniz davete bile ihtiyacınız yok
Bika olarak her zaman kapımız sizlere açık
bu daveti geri çevirmek olmaz sanıyorum aracımı servisten teslim alır almaz uğrayacağım öyleyse :aytuğ şu anda kendimi aldatan biri gibi hissettim, sen bunca yıllık bağlantılı olduğun bayiyi bırak başka bi bayiye git :aytuğ
Her yeni başlangıç ayrı bir güzellik taşır
Dediğimiz gibi tüm Renault Fan Club üyelerini Mimarsinan ve Esenyurtta olmak üzere 2 Showroomumuza da bekliyoruz.
Persembe gunu urfadan ankaraya sinava giderken yolda 3 tane cogunlugu captur ile dolu tirlar gordum. Sanirim doguya ayni anda gonderim yaptilar. Mavi ve turuncu renkleri gordum. Bi kac snlik gormem bile yetti
Su arabaya olmamis diecegimiz tek nokta elek. El frenin olmayisi ve kolcak olayinin olmayisi bence
Marmaris'te yaşadığım için oralara gelme şansımız yok gibi, sizden ricam olacak, captur 1.5 90 bg icon fildişi siyah iki renk geri görüş kamerası aracın anahtar teslim fiyatı konusunda ve ne zaman teslim edebileceğiniz konusunda bilgi vermeniz.. Teşekkürler..
Lansman rengi olarak halen turuncu da israr edilmesi de eksiklik bana kalırsa ...