Renault Captur İnceleme

bende dün amasya merzifon renault bayisindeydim captur u inceleme fırsatı buldum beklediğim gibi çıkmadı bana pek albenisi olan bir araç gibi gelmedi araç tabi ki güzeldir ama 50 bin 55 bin tl yi hak eder mi orası tartışılır çünkü içi tamamen olmasa da clio4 ün aynısı gene ışıksız torpido ışıksız makyaj aynaları orta da kolçak olsa daha mı ii olurdu arkada bi kalorifer peteği vs vs bana göre bunlar eksik araçta. ha diyeceksiniz araba spor oldugu için onları koymamıslar ona da katıldım diyelim ama 50 bin tl yi bence hak etmiyor.

konuya biraz daha detaylı cevap vereyim.

Ön konsol . KAlitesiz plastik , el ile baskı yaptıığınıızda çatır çatır ediyor.
kapı panzidotları . kesinlikle daha kalitesiz plastik
koltuklar. koltuklar genel olarak rahat fakat arkası sert plastik kaplı ve arkada oturan için sıkıntı verici dizler buna değdiği zaman can acıtabilir.
direksiyon kadranlar daha sönük renk ve piano black kaplama yok buda kalitesiz bir hisse kaptırıyor insanı .
Arka diz mesafesi tatmin edici.
insan 55bin tl gibi bir fiyatlı araç alırken hadi kapıları geçtim en azından ön göüste yumuşak bir malzemeye dokunmak istiyor.
neden bu kadar çok takıldım bu plastiğe çünkü ileride aşırı trim sesleri yapacağı için.

Aksini iddia etmiyorum Renault bu... Sadece anlamadığım Clio 4'ün daha kaliteli olması bence tamamen size öyle geliyor. Yani Clio 4'ün bundan farklı bir yanı yok demek istediğim bu.

bende dün amasya merzifon renault bayisindeydim captur u inceleme fırsatı buldum beklediğim gibi çıkmadı bana pek albenisi olan bir araç gibi gelmedi araç tabi ki güzeldir ama 50 bin 55 bin tl yi hak eder mi orası tartışılır çünkü içi tamamen olmasa da clio4 ün aynısı gene ışıksız torpido ışıksız makyaj aynaları orta da kolçak olsa daha mı ii olurdu arkada bi kalorifer peteği vs vs bana göre bunlar eksik araçta. ha diyeceksiniz araba spor oldugu için onları koymamıslar ona da katıldım diyelim ama 50 bin tl yi bence hak etmiyor.

Aynen öyle kardeşim...

Enteresan Yorumlar Var En Acilinden Gidip İncelemem Lazım Şu Aracı qw

Ön gogüsün clio 4 te yumuşak malzeme capturda sert plastik olmasi clio 4 u benim gozumde 1 adim ileri goturur bunu kastettim :)

Geri