Renault Captur Energy dCi 90

Clio 4 45000 lirayken bu aracın 56.000 olması gayet normal Kaan...:eyv

Doğru Abi Orada Haklısın Ama Ne Yalan Söyleyeyim Ben Clio IV Serisinide Pahalı Buluyorum, Böyle Düşünen Bir Ben Varım Herhalde Millet Çatur Çutur Clio IV Alıyor, Bilmiyorum Daha Binmek Hiç Nasip Kısmet Olmadı Belki Gerçekten'de Parasının Hakkını Veriyordur qw

Doğru Abi Orada Haklısın Ama Ne Yalan Söyleyeyim Ben Clio IV Serisinide Pahalı Buluyorum, Böyle Düşünen Bir Ben Varım Herhalde Millet Çatur Çutur Clio IV Alıyor, Bilmiyorum Daha Binmek Hiç Nasip Kısmet Olmadı Belki Gerçekten'de Parasının Hakkını Veriyordur qw
O konuda hemfikiriz kardeşim,Clio 4 ün en dolusunun fiyatı en fazla 38000 Lira olmalı diye düşünüyorum...

Clio 4 45000 lirayken bu aracın 56.000 olması gayet normal Kaan...:eyv
Doğru söylüyorsunuz, clio 4 full 45 46 bin diyorlar..

iç hacimiyle görünüşüyle mükemmel bir araç:eyv

An iti bariyle ablam için Captur Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start siparişi wermiş bulunuyoruz =) turuncu renk beyaz tawanlı =) 2 hafta içinde teslim alacaz işalla =)

An iti bariyle ablam için Captur Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start siparişi wermiş bulunuyoruz =) turuncu renk beyaz tawanlı =) 2 hafta içinde teslim alacaz işalla =)

Hayırlı olsun şimdiden, Allah kaza, bela ve arıza göstermesin. RFC da bol, bol resimlerini sergileyelim..

hele bi gelsin en ince detayına kadar paylaşıcam =)

Geri