Renault Captur 1.2 EDC & Nissan Juke 1.6 CVT

Captur'a henüz binme fırsatım ama olmadı o yüzden iç mekanını bilemiyorum ama Juke'ta baya boğulmuştum arkada. Bir de şahsi görüşümdür sizler farklı düşünebilirsiniz; Captur ile Juke yanyana durunca Juke biraz daha feminen qw1duruyor yahu . :)

Juke daha iyi dermişim şimdiiii burda kıyamet koparmış :D hahahahahaahahahahahah

captur teknik dersine iyi hazırlanmış

Juke' a sağlam CAPTURup gitmişiz Maşaalah hehe

farkı koymuşuz :eyv

Neden farkla gurur duyuyorsunuz ki :) Nissan Renault un alt firması.Renault ortaklığı olmasa nissan mitsubishi gibi pek varlık gösteremeyecekti.Sırf 1.5dci bile nissanı batmaktan kurtardı gerçi Carlos Ghosn amcada nissanda patron olup Renault a geçti ya.

Renault hep tipten kaybederdi Son tasarımcı Renaultun tarihini değiştirdi Clio 4 -Captur ,Symbol ,Sandero ,Lodgy el attığı tüm modeller çok iyi satıyor sırada megane var.

Captur Juke den çok çok daha iyi ilk satış rakamları çok iyi geldi bu araç sınıfında lider olur 1.2 EDC de juke diye oturmuş :) doğru fiyat ve donanımlı oldu :eyv

Neden farkla gurur duyuyorsunuz ki :) Nissan Renault un alt firması.Renault ortaklığı olmasa nissan mitsubishi gibi pek varlık gösteremeyecekti.Sırf 1.5dci bile nissanı batmaktan kurtardı gerçi Carlos Ghosn amcada nissanda patron olup Renault a geçti ya.

Renault hep tipten kaybederdi Son tasarımcı Renaultun tarihini değiştirdi Clio 4 -Captur ,Symbol ,Sandero ,Lodgy el attığı tüm modeller çok iyi satıyor sırada megane var.

Captur Juke den çok çok daha iyi ilk satış rakamları çok iyi geldi bu araç sınıfında lider olur 1.2 EDC de juke diye oturmuş :) doğru fiyat ve donanımlı oldu :eyv

+1 Katılıyorum.

Renault Nissanı, Nissan İse Renault'u Adam Etti :eyv

%100 Doğruluk payı var ise Renault yeni modellerinde hep bir numara,devamı gelir inşallah hep.

usta bunların arasına 500L ve 2008 de geldi. Tabi birde chvrolet trax var. yakın zamanda da ford ecosport la dahil olacak bu rekabate. en güçlü rakip bence 500L

Geri