Renault benim işim sorulariniza cvp için yazmaniz yeterli.arkadaşlar

öncelikle süngerve cam arasındaki mesafe önemli ve biliyosunuzki bu bölge güneş ısısını çok yoğunlukla alıyor süngerin özelliğini kaybetmiş olma ihtimali yüksek kendi racımdada belirttiğin ses vardı ben sliko sıprey ile çözdüm ve birçok müşterimede aynı uygulamayı yaptım olumlu.

Sliko sprey'i nasıl uygulayacağım hakkında da küçük bir fikir verirseniz akşama alır uygularım. İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.

kardeşim aracında lpg mevcutmu aracına 98 oktan benzin al yarım depo ve içine kaliteli yakıt katkısı koy bu enjektörleri temizleyecek ve yakıt depoda uzun süre beklediği için yakıtın kalitesini koruyacak kesin çözüm budur.

sıpreyin ucunda uzun ince hortumu olmalı ve cama sıçratmadan ince bir işçilikle fitilin (sünger) üstüne gelcek şekilde iki sıra geçiniz.kesin etkili çözüm.

kardeşim aracında lpg mevcutmu aracına 98 oktan benzin al yarım depo ve içine kaliteli yakıt katkısı koy bu enjektörleri temizleyecek ve yakıt depoda uzun süre beklediği için yakıtın kalitesini koruyacak kesin çözüm budur.
aracim dizel

Aracin kaç model isitma bujilerini konturol ettirdinmi kam mili kaptörüne baktirdimi

Aracin kaç model isitma bujilerini konturol ettirdinmi kam mili kaptörüne baktirdimi
Sayın Ultra coTECH yakıyosun ortalığı...

Oktay bey bende bir soru sormamda sakınca yoksa. Bu megane 2 lerdeki kronik sorun air bag lambası soketi oynaması buna kesin çözüm var mı? bir de arka sinyallere led li ampul takmak istiyorum bunun için röleyi değiştirmeden başka bir çözüm var mı ?

Oktay bey bende bir soru sormamda sakınca yoksa. Bu megane 2 lerdeki kronik sorun air bag lambası soketi oynaması buna kesin çözüm var mı? bir de arka sinyallere led li ampul takmak istiyorum bunun için röleyi değiştirmeden başka bir çözüm var mı ?
Artık Sayın Ultra Cotech OkTay Bey'e Forumda Cotech Unvanını verirsiniz sanırım Yeni Üye yazmasın ayıp Oluyo Kendisine diye düşünüyorum:bravo

Artık Sayın Ultra Cotech OkTay Bey'e Forumda Cotech Unvanını verirsiniz sanırım Yeni Üye yazmasın ayıp Oluyo Kendisine diye düşünüyorum:bravo

Oda olacak kesin bu hızla ve hızlı cevaplarıyla için rahat olsun :eyv

merhabalar Oktay usta.aslında çok önemli bir sorun değil 7 senedir böyle biniyorum ama madem siz biliyorsunuz soruyum.megane II aracımın sağ arka otomatik camı arkadaki düğmeye yukarı da aşağı da bassam da iniyor sadece şoför tarafındaki düğmeden kaldırabiliyorum şoför tarafındaki düğmeden de camı indiremiyorum genelde karşılaşılan bir sorun.arka düğmenin yenisi takılıp denendi düğmeden kaynaklanmıyor​

Geri