Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Renault Araçlarınızı nerede bakım yaptırıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    294
yetkiliden şaşmam,yetkili bile zor anlıyor arabamdan birde sanayiye gitsem ne yapacağım bilmiyorum. Yetkilinin en azından uyguamalarında garanti var.

sanayide çıraktan yetişmeler servisten daha çok şey biliyodur abi emin olabilirsin servis sadece kendi marka aracını yapabiliyo ama sanayideki adam her türlü markadan anlıyo

sanayide ufak ufak veletler var çalışan..Bi tanesini biliyorum okuldan kaçıp sanayide çalışmaya geliyor..Ne yalan söylim benim bilmediğim bazı şeyleri ufacık velet biliyor :) Hayatı arabalarla geçiyor :) Ama ozan abinin dediği gibi garanti veriyor serviste :eyv

1996'dan beri maltepe GÜVEN ALTAN 15 senede araç bir kere bakıma sanayide girdi hava filtresine sünger konulduğundan 140 km/h yi geçmemeye başladı ve tekrar güven altan'a geri dönüş yapıldı servis çıkısı 225 km/h :) servisler fiyat olarak çok pahalı ama ne olursa olsun deyiyor yetkili servis arabası kendini belli ediyor:)
GÜVEN ALTAN Yada DEMİRKOLLAR...

Son düzenleme:
Tabiki sanayideki ustaya :)

yetkili servisten şaşmam arkadaş..herşey garanti kapsamında...

Yetkiliden Şaşmam Güven Altan Yada Bağdatlilar
Güven Altan Epey Uzak Kaliyor Ama Gidiyorum
Bağdatlilarda Biraz Uzak Artik
Ama Adapazarindan Geliyorsam Güven Altan Tercih Sebebim

Yetkili servisten şaşmayın beyler...:eyv

Samsun'da LPG için şıklar Otogaz.
Merzifonda Emek Otomotivde motor bakımları , 19'un tüm bakımları yapıldı ... Yağı suyu frenleri , manifoltuna bakım yapıldı .

eski arabamda ustama gidiyordum...
şimdi yetkili servise gidiyorum. sistem otomotiv (fatih bey) ve caş'a (ayhan usta) gidiyorum

Zeytinburnu Behçetoğullarına giderim Dayım müdür x) anladınız ^^

Geri