Renault Aktif Fren Sistemi Çalışmıyor

Otomobili "Adaptif Cruise Control-ACC" ile mi kullanıyorsunuz. Zira bu sistem, otomobil sadece ACC, örneğin 90 km hızda ACC devrede iken çalışıyor. Eğer otomobilin gaz pedalına basarak, otomobilin hızını siz ayarlıyorsanız bu sistem devreye girmez.

Bir düzeltme yapmak isterim , belirttiğiniz durum sanırım AFU Fren destek sistemi için geçerlidir . Aktif acil fren destek sistemi devre dışı olma koşulları aşağıdaki gibi belirtilmiştir manuelinde.

20szafs.webp

Son düzenleme:
Bir düzeltme yapmak isterim , belirttiğiniz durum sanırım AFU Fren destek sistemi için geçerlidir . Aktif acil fren destek sistemi devre dışı olma koşulları aşağıdaki gibi belirtilmiştir manuelinde.

20szafs.webp

Doğrudur hocam bunlar ile konunun bir ilgisi yok çünkü sistem araç her çalıştırıldığında otomatik olarak devreye girer yani sizin devreye alma gibi bir durumunuz yoktur.

Aktif devrede olan sistemin çalışmaması yani otomatik fren uygulamaması benim sorunum. Araç tüm koşulları sağladığında dahi fren yapmıyor...

Yine de ilginize teşekkür ederim.

Otomobili "Adaptif Cruise Control-ACC" ile mi kullanıyorsunuz. Zira bu sistem, otomobil sadece ACC, örneğin 90 km hızda ACC devrede iken çalışıyor. Eğer otomobilin gaz pedalına basarak, otomobilin hızını siz ayarlıyorsanız bu sistem devreye girmez.

Adaptive Cruise Control sistemi aktif olarak çalışıyor ve görevini tam anlamıyla yerine getiriyor. Asıl sorun ACC'nin düzgün çalışmasına yarayan öndeki radarın neden teklikeli bir anda otomatik fren yapmadığı...

usta aynı sorun bende var daptive Cruise Control sistemi aktif olarak çalışıyor frenliyor hızlanıyor öndeki ile mesafesini çok iyi ayarlıyor ancak ACC devre degilken önceki araca tampon mesafesı yaklasıyorum ekrandaki arac simgei sadece kırmızı oluyor sesli uyarı almadım hiç ve frenleme yapmadı daha

Evet aynı olay bende de var 2016 icon aradımda Adaptif Cruise Control’dayken çok güzel çalışan otomatik fren sistemi Cruise Control devrede değilken çalışmıyor

Hocam o iş Renaultta öyle olmuyor. Bunu bilinçli olarak devreye sokmak çok zor ve çok da sağlıklı çalışmıyor zaten.

Hocam o iş Renaultta öyle olmuyor. Bunu bilinçli olarak devreye sokmak çok zor ve çok da sağlıklı çalışmıyor zaten.

DDT4ALL ile kalibrasyonunu değiştirmeniz lazım yoksa düzgün çalışmıyor. Daha hassas hale getirirseniz çok sağlıklı şekilde çalışıyor... Ben bunu bilene yaptırdım... Şimdi gayet güzel ve güvenli oldu araç...

• Beğen
Tepkiler: MerciCanim
DDT4ALL ile kalibrasyonunu değiştirmeniz lazım yoksa düzgün çalışmıyor. Daha hassas hale getirirseniz çok sağlıklı şekilde çalışıyor... Ben bunu bilene yaptırdım... Şimdi gayet güzel ve güvenli oldu araç...
Tamam ama hangi ayardan yapılacak???

• Beğen
Tepkiler: MerciCanim
Geri