Renault 5'ciler Gene Buluşuyor !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CanCaloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilmiyorum abi benim için farketmez ben hazırım pazar için. ama hava kötü olursa ne biliyim gelmeyenler olur sonra güzel geçmez foto felanda alamayız iyi. bilemiyorum bunu bi konuşalım yarın? sizin fikirleriniz neler?

Şuanda hava güzel görünüyor yarında İstanbul iyi olabilir..Ertelesek bu haftaya kendini ayarlayanlar önümüzdeki hafta gelmeyebilir...hava yağmurlu olursa fotoğraf çekimleride kötü olur idare edicez artık yapacak bişey yok :)

evet abi düşündümde olmadı kapalı otopark buluruz resimler için :) ama katlı olsun yoksa ben giremem :D neyse ben yarın 8.5da çıkıyorum burdan 12.5 gibi inerim koçtaşa sanırım :)

evet abi düşündümde olmadı kapalı otopark buluruz resimler için :) ama katlı olsun yoksa ben giremem :D neyse ben yarın 8.5da çıkıyorum burdan 12.5 gibi inerim koçtaşa sanırım :)

iyi yolculuklar yanına gelecek arkadaşın yokmu tek gelme o kadar yolu..

iyi yolculuklar yanına gelecek arkadaşın yokmu tek gelme o kadar yolu..

yok abi buldum tek naparım yolda canım sıkılır :D normalde 2 saate iniyoruz anadolu yakasına 1 saatte karşıya geçsek 3 saatlik yolumuz var :)

yok abi buldum tek naparım yolda canım sıkılır :D normalde 2 saate iniyoruz anadolu yakasına 1 saatte karşıya geçsek 3 saatlik yolumuz var :)

o saatte yollar açık merak etme avrupa yakasına geçmen 10-15 dakikanı alır...Hatta yolu 15-20 km kısaltmak istiyorsan Kartalda otobandan çıık bağlantı yolundan eski Ankara yoluna gir

aynen abi öyle yaparım büyük ihtimal :)12 12.5 gibi koçtaşta olurum bi aksilik olmaz ise.

R5 çilere yağmur işlemez :salca malça gelin işte :eyv

+1 USTA - Yiğitalp - İstanbul
1 - CanCaloz - Düzce
2 - Görkem - İstanbul
3 - R5Tuning - İstanbul
4 - Carey78 - Tekirdağ
5 - Adrenalin_bg - Bursa
6 - Volkan - İstanbul
7 - Özcan - İstanbul
8 - Üm!t - İstanbul
9 - Serhat Outlaw - İstanbul
10 - Outlaw Kardeşi - İstanbul