Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renault 5 Yedek Parça İrtibat Numaraları Aksaray/İst
Resimleri ekte olan 1980 model otomatik Renault Five aracıma ön-arka tampon-sağ çamurluk aramaktayım.Aracım full orijinal 49000 kmdedir.Çalışmayan hiçbir aksamı yoktur.Çıkma parça yada orijinal olarak parça temin edebileceğim yerlerin adresilerini vermenizi rica ederim.
Oncelikle herkese selamlar ismim yusuf eskisehirdeyim Abilerim benimde yeni bir r5 im oldu 90 model fakat sag on far ve sol on sinyal camlarim kirik bana yardimci olabilecek biri varsa numaram 0506 688 69 96 sag far ve sol sinyal cami parasi neyse vericem muayene yaklasti abilerimden acil yardim beklemekteyim
Oncelikle herkese selamlar abilerim ismim yusuf eskisehirdeyim ben r5 I omrumde ilk defa gordum ve hastasi oldum guc bela para bulup bi r5 de ben aldim ilk arabam oldu fakat gel gelelim sag on far cami ve sol on sinyal camlarim kirik eskisehirdede bulamadim yenisinede 50 tl deniliyor su anlikta cok nakte sikisik oldugum icin bu parayi bulmam zor aranizda cikma dahi olsa parasiyla bana sag on far cami ve sol on sinyal (turuncu) cami temin edebilecek varsa numaram0506 688 69 96 simdiden tesekkur ederim
dostum şehrindeki yetkli sevise git rica et programdan referans numarısını bulup programda türkiyede nerde var aratsınlar . sonra o şehirdeki servisle irtibata geç . yoksa zor bakıyorum herkes arıyor .