Renault 5 turbo yolda yakalamak efsane.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi emeğine sağlık. Tebrik ederim. Efsane isimdir.
Ralli dünyasını sallamış birçok eski araçları bu kondüsyonda saklıyor kendisi.

19 olan 16S
R12 Gordini

Murat abinin heyecandan eli titremiş olmalı :)
Diğer araçların konusunu ben açmışttım zamanında. Hatta o zamanlar bu R5 in yapım aşaması fotoğrafını paylaştım diye hatırlıyorum.
Maaşallah Tekrardan...

Nasıl denk getirdin Murat, sana da helal olsun. Araca maşallah diyelim. Ama benim merakım şu? Seninki ne zaman bu hale geliyor?qw

Nasıl denk getirdin Murat, sana da helal olsun. Araca maşallah diyelim. Ama benim merakım şu? Seninki ne zaman bu hale geliyor?qw

Abim ve tüm dostlara teşekkür ederim bu aracı denk getirmek pek kolay olmadı sol şeritten en sağ emniyet şeridine ama dediğim gibi herşey RFC için kemal bey ile bir iki gün içinde tekrar telefon ile görüşüp bir randevu alıcam ve garajına muhakkak uğrayarak diğer araçları da çekerek sizlere sunucam artık yönetim kadromuzdaki genç kardeşlerimiz sağolsunlar herşeyi hallettiklerinden rahatlıkla artık büyük balıkların peşine düşebilirim beni takip etmeye devam edin dostlar :eyv kısa zamanda birçok güzel aracı foruma kazandırmak ve yeni dostluklar için çabam artacak :eyv

Gelelim hakkı abimin sorusuna ! Abi benimde aklımda deli sorular var ama biraz zaman ondan sonra zaten çok güzel şeyler yapıcaz allahın izni ile :eyv

​Genç derken benden bahsettim sanırım Muradım :) Gerisi yaşlı :)

​Genç derken benden bahsettim sanırım Muradım :) Gerisi yaşlı :)

Afyon ve patlama odası arasında bir kısa devre var abim ondan :pis

Bu arada ben abim diye hakkı abi desemde benden yaş olarak 1 yaş bile büyük olan herkes benden büyüktür saygım tamdır :eyv yani beni r5 le oraya getirme :pis

Afyon ve patlama odası arasında bir kısa devre var abim ondan :pis

Bu arada ben abim diye hakkı abi desemde benden yaş olarak 1 yaş bile büyük olan herkes benden büyüktür saygım tamdır :eyv yani beni r5 le oraya getirme :pis

Anladım senin kopup Mersine gelesin var :) Gel kardeşim başımla beraber :)

Abi emeğine sağlık resimlere bakmak bile insanı alıp götürüyor..

Abi emeğine sağlık resimlere bakmak bile insanı alıp götürüyor..

Eyvallah Muhammet ben o an ı düşün işte görünce ki heyecanı :)

Aracın maşallahı var.Böyle eski araçların restorasyondan geçip hayata daha dinamik dönmesi güzel bişey ve daha dikkat çekici.

Geri