- Konuyu Başlatan
Görkem
Bilgi Girilmemiş
Çocukluğumdan beridir çeşitli türler besledim ama uzun yıllar ara verdim çeşitli sebeplerden ötürü. Kaplumbağa larımız vardı 1 tanesi ölünce oğlum üzülmesin diye yeniden başladım tek tür ve bakımı oldukça kolay olan lepistes ile başladım işe e biraz zahmetli ve o kadarda keyifli olmakla birlikte akşamları onları izlemek insana huzur veriyor Şimdilik 10güne kadar lepistes yavrularımız olucak oğlum çok heyecanlı merakla bekliyoruz. Daha sonra akvaryumu genişletmeyi düşünüyorum yine lepistes ile devam etmeyi amaçlıyorum çeşitli renk ve tonlarda yavru almak ilk planım tabi türlerde önemli araştırıp Türkiye Lepistes Klübüne üye oldum çeşitli dallarda yarışmalar düzenleniyor ileride profesyonel olarak devam ettiricem tavsiye ederimÜstad çok güzel anlatmışsınız tebrik ederim. Akvaryumda araba gibi bir sevdadır eğer bir kere bir ustanın yardımı ile işi kavrarsanız o sevdadan kurtulmanız çok ama çok zordur. Umarım kimse evinde fanusta balık beslmez onun yerine güzel bir akvaryum kurar hem kendilerini görsel açıdan mutlu ederler hemde o sesi soluğu çıkmayan garibanlara zararları olmaz.
Kerem abi şiddetle tavsiye ederim sadece sabır diyorumSağolasın Faruk oldukça detaylı ve faydalı bilgiler vermişsinBende acaba tekrar şöyle güzel bir akvaryum yapsammı diyorumhımmvazgeçtim valla:aytuğ gerçekten çok güzel ama bir o kadarda ihmal edilmeden detay çalışma isteyen bir uğraş:slcSonrasındada üzülüyor insan.
Aynen öyle o taraftaki dostluklarda bi başka sürekli yeni tecrübeler ediniyorsun bence çok yararlı ve bi o kadar da keyif verici bir durumÇok güzel bilgiler. Evimdeki 330 litrelik akvaryumu düzene sokana kadar neler çektim, bu işler yavaş yavaş öğreniliyor. Ama ben tek birşey söylerim, akvaryumcudan balık alınmaz, hobiciden alınır