Renault 5 Tarihçe

2.0 İDE & F7R Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
O Kadar Yol Yapiyorum Yorulmuyorum Ama Bazen Forumda Yoruluyorum Gencim Daha Faruk Dur Ya R4 Fotosu Yok Mu Duzgun Mu Alet Nedir Olay Tv Ye Bakamadim

hehe kıhkıh yaşlılık belirtileri...kıhkıh cenker

Sanada bulaşıyo başkan cenker

Faruk uçak biletini aldım gel bakalım Antalya'ya ritmi yakala hangimiz yaşlanıyor bakalım:aytuğ:aytuğ:aytuğBenim tempoma 3 günde medline acile kaldırmazlarsa bişey demiyeceğimhehe

Faruk uçak biletini aldım gel bakalım Antalya'ya ritmi yakala hangimiz yaşlanıyor bakalım:aytuğ:aytuğ:aytuğBenim tempoma 3 günde medline acile kaldırmazlarsa bişey demiyeceğimhehe
İlahi Kerem abi buna çok güldüm. Allah ta seni güldürsün :yer Usta ile tam teçhizatlı koşunuzu unutmadık hani bitürlü gerçekleşemeyen kıhkıh

İlahi Kerem abi buna çok güldüm. Allah ta seni güldürsün :yer Usta ile tam teçhizatlı koşunuzu unutmadık hani bitürlü gerçekleşemeyen kıhkıh

ıslıkYaw sorma Faruk o dönem kafama bi darbe aldım hiç bişey hatırlamıyorum iyimihehehehehehe

ben demiştim yaşlılık işte hehe cenker

Yaa yaşlılık tabii ki
:aytuğ3 gün içinde sana öyle bir sürprizim olacakki 3 sene unutamayacaksın:pKonunun anatemasını bile çıkarttım şimdiden geçmiş olsun ben bile üzülüyorum adına o derece yaniheheHa elbette ben hatırlamıyor olacağım yaşlılık işte:aytuğ:aytuğroadfox

Yaa yaşlılık tabii ki
:aytuğ3 gün içinde sana öyle bir sürprizim olacakki 3 sene unutamayacaksın:pKonunun anatemasını bile çıkarttım şimdiden geçmiş olsun ben bile üzülüyorum adına o derece yaniheheHa elbette ben hatırlamıyor olacağım yaşlılık işte:aytuğ:aytuğroadfox
[/QUOTE] elbet hazırlarım bir senaryo.. e sana da başrol oynamak düşer kıhkıh umarım gişe rekorları kırarhehe

Geri