Selam TWİNGO SEVER JAslında ben bir TWİNGO ALIZE yim. En büyük şansım sahibimin bir TWINGO DOKTORU olması. Diğer twingo kardeşlerimden biraz farklıyım, deri direksiyonum, direksiyondan kumandalı orjnal CD çalarım, dış rengim ile uyumlu renkli dashboardum ve sport stickerlarım var orjinalinden farksız tavan taşıma aparatımı ise sahibim kendi elleri ile taktı, mesela benim sahibim parçalarımı değiştirmek için bozulmasını beklemez ömrü dolan her parçamı kendi elleri ile değiştirir. 12 yaşımda olduğum için elbette biraz makyajım ( boya ) var, hemde yeniiiiiiiiiiiiiii daha bir hafta bile olmadı J ama hiçbir parçam değişmedi hala orjinalim yani, paspaslarım bile orijinal J . Sahibim bana beş ay önce sıralı gaz sistemi taktırdı ve bakımlarımı zamanında yaptırdığı için bende ödül olarak km de 160kr yakıyorum. Klimam bu sıcak havalarda o kadar iyi serinletir ki en yoğun trafikte bile benden ayrılamazsınız. Şimdi burada sen çok pahalısın diyen arkadaşlar vardır … Eeee her şeyin bir bedeli var dimi ama. BU ARADA BENİM SAHİP BİRAZ PİMPİRİKLİDİR SADECE SORU SORMAK İÇİN ARAYACAKSANIZ ARAMAYIN DERİM BEN. Siz benim yanıma gelin ne soracaksanız orda sorun yeni sahibim olma konusunda ciddiyseniz benim yanımda fiyat konuşursunuz J görüşmek üzereeee…