Videoyu izleyemedim ama havali suspansiyon can
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyonum yeterince genİs abicim evde kararlari tek basima vermiyorum esim istedi aldim. Rs alacak param vardi ama gorsellik acisindan bu kasa coupe hep cezbetmistir beni. Birde lpg yi ben taktirmadim aldigim hanimefendi taktirmis o taktirmasada ben taktirirdim. Roll teklifini ortaya yaptim senin arabanin adini hic zikretmedim soyle boyle diye iddia eden sizdiniz. Onur abinin araba stock iken neler yapti gorduk. Halen daha cok fark yok diyorsaniz bir o kadar farkta slc nin rs i ile benim aramda oldu belki az bisey fazlasi. Bu durumda rs ile f7r arasinda da fark yok demek oluyor. Tabiki her araba bir degil. Bu arabayada biseyler yapacagim canim istediginde de satacagim iimle denersemde gizli sakli bisey birakmadan speclerimi aynen yazacagim yazdimda. Ben kelebek vs isleyipte soylemeden roll e cikmadim hic ego tatmin etme ya da kit dusunme gibi sorunlarim olmadi. Bu roll isi kalp kiracaksa biri otekine laf sokacaksa ben yokum. Amacimiz sohbet muhabbet eglence. Tadi kacacaksa ki kacacak gibi hisettim hic girmeyelim bu ise agzimizin tadi kacmasin deri. BenBenim haberim yok ama benim arabayla gerdeğe giriyorsunuz. Helal olsun. Piştide oyun biter,şu Gökhan'ın roll sevdası bitmez. Çok meraklıysanız deneriz. İyice ferrari ettiniz şu F7R'ı...Çok fark yok diyorum, sakalımız yok anlatamıyoruz...
Ama şu Pulat'ın psikolojiisni çözmüş değilim, kardeşim bu kadar roll merakın ve şevkin varsa bir tane RS al, bizde rahatlayalım sende napacaksan yap. Yok adam tam arabayı sattı, vizyonu genişlemiştir dedik, gene aldı sarısını, ona da sırf roll öncesi ütü malzemesi olsun diye LPG kiti taktırmış, ne diim ki ben. Yeni aldığı sarıyı henüz görmedim. Ama gene leş alıp, sonra adam edip satma olur mu kardeşim?
Vizyonum yeterince genİs abicim evde kararlari tek basima vermiyorum esim istedi aldim. Rs alacak param vardi ama gorsellik acisindan bu kasa coupe hep cezbetmistir beni. Birde lpg yi ben taktirmadim aldigim hanimefendi taktirmis o taktirmasada ben taktirirdim. Roll teklifini ortaya yaptim senin arabanin adini hic zikretmedim soyle boyle diye iddia eden sizdiniz. Onur abinin araba stock iken neler yapti gorduk. Halen daha cok fark yok diyorsaniz bir o kadar farkta slc nin rs i ile benim aramda oldu belki az bisey fazlasi. Bu durumda rs ile f7r arasinda da fark yok demek oluyor. Tabiki her araba bir degil. Bu arabayada biseyler yapacagim canim istediginde de satacagim iimle denersemde gizli sakli bisey birakmadan speclerimi aynen yazacagim yazdimda. Ben kelebek vs isleyipte soylemeden roll e cikmadim hic ego tatmin etme ya da kit dusunme gibi sorunlarim olmadi. Bu roll isi kalp kiracaksa biri otekine laf sokacaksa ben yokum. Amacimiz sohbet muhabbet eglence. Tadi kacacaksa ki kacacak gibi hisettim hic girmeyelim bu ise agzimizin tadi kacmasin deri. Ben