Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tebrikler. kendime oy kullandığımı belirterek ayın aracı seçildi aracınız. bu durumu sizin konuya yazmanız pek yakışı kalmadı ama neyse. tekrar tebrikler...
Ben kabulüm yalnız Evren abi ya da seninle deneyeceksem siz geleceksiniz bu tarafa ben 2 defa geldim 5 te devir kesene kadar gidecez ama ben arkada ama yan yana her türlü iddialıyım
tebrikler. kendime oy kullandığımı belirterek ayın aracı seçildi aracınız. bu durumu sizin konuya yazmanız pek yakışı kalmadı ama neyse. tekrar tebrikler...
Abi ben görevli kişi olduğum için belirtmek zorundayım . Yarışmada olsamda olmasamda fark etmezdi .
Arabamız ayın aracı seçildi ama ne biliyim böyle hiç çekişmeli olmadı . Yada oylamaya katılımda olmadı .
Ayrıca güzel bir araca sahipsin . İstediğin zaman 1. olabilirsin. Sonuçta benim ki gibi sıradan bir araban yok .
Ben kabulüm yalnız Evren abi ya da seninle deneyeceksem siz geleceksiniz bu tarafa ben 2 defa geldim 5 te devir kesene kadar gidecez ama ben arkada ama yan yana her türlü iddialıyım