Renault 5 Tarihçe

2.0 İDE & F7R Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
Serseri kız başlığında var benim araba hiçbir extrası yok fabrikadan çıktığı gibi :) 205-50-16 lastikleri var bide brc marka lpg kiti :halay

Tahtelin ide deneyek Gökhan. Tahtel sen ben anlaşak. ide yi ben kullanam f7r ı kim isterse kullansın. Dediğin speclerdeki f7r'ı tahtelin ide üzer:)

tebrikler. kendime oy kullandığımı belirterek ayın aracı seçildi aracınız. bu durumu sizin konuya yazmanız pek yakışı kalmadı ama neyse. tekrar tebrikler...

Tebrikler kadircim... :eyv

​cok para ıstıyor o paraya 3 tane alınır

Ben kabulüm yalnız Evren abi ya da seninle deneyeceksem siz geleceksiniz bu tarafa ben 2 defa geldim :D 5 te devir kesene kadar gidecez ama ben arkada ama yan yana her türlü iddialıyım :)

tebrikler. kendime oy kullandığımı belirterek ayın aracı seçildi aracınız. bu durumu sizin konuya yazmanız pek yakışı kalmadı ama neyse. tekrar tebrikler...

Abi ben görevli kişi olduğum için belirtmek zorundayım . Yarışmada olsamda olmasamda fark etmezdi .
Arabamız ayın aracı seçildi ama ne biliyim böyle hiç çekişmeli olmadı . Yada oylamaya katılımda olmadı .

Ayrıca güzel bir araca sahipsin . İstediğin zaman 1. olabilirsin. Sonuçta benim ki gibi sıradan bir araban yok .

Ben kabulüm yalnız Evren abi ya da seninle deneyeceksem siz geleceksiniz bu tarafa ben 2 defa geldim :D 5 te devir kesene kadar gidecez ama ben arkada ama yan yana her türlü iddialıyım :)

Tabiki bizbize Pulatim. Videolu ama:)

Geri