Katılan herkese başarılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 mesajı olmayan yarışmaya katılabilir ama oy kullanamaz, daha önce sırf eşine dostuna oy vermek için üye olanlar oldu, o yüzden böyle bir kısıtlama getirdik...ne kadar saçma bi işlem bu .. ben bu sitenen üyesi değilmiyim yani ben şimdi herseze saçma saçma mesaj cekiçem 50 mesajı gecicem ama sevmedim ben bu işi resimleri yüklemek için 2 saatimi aldı sen 50 mesaj olmadıgı için kaldırdım çok saçma çokkk
Hocam kızmaya gerek yok ilk mesajda bütün kurallar yazıyor her ne kadar bizde okuma alışkanlığı olmasada gerekli uyarılar yapılmış. Şöyle düşünün:ne kadar saçma bi işlem bu .. ben bu sitenen üyesi değilmiyim yani ben şimdi herseze saçma saçma mesaj cekiçem 50 mesajı gecicem ama sevmedim ben bu işi resimleri yüklemek için 2 saatimi aldı sen 50 mesaj olmadıgı için kaldırdım çok saçma çokkk
Gökhan son derece haklı ve yerinde bir mesaj yazmışsın aynı şeyleri düşünüyorum....
Hocam kızmaya gerek yok ilk mesajda bütün kurallar yazıyor her ne kadar bizde okuma alışkanlığı olmasada gerekli uyarılar yapılmış. Şöyle düşünün:
Forumdaki üyeleri araştırırsanız mesaj sayısı 50 nin altında olan binlerce üye var. Pak çoğu derdine çare bulunca tekrardan foruma uğramıyor. İhtiyacı olunca üyelik şifresini unutup tekrar tekrar üye oluyor. Bazı arkadaşlarımızda sırf yarışmada 1. olup aracının reklamını yapabilmek için eşini dostunu üye yapıyor hatta üşenmeyip çeşitli üye adları ile çeşitli yerlerden foruma girip kendine oy veriyor. Bu hoş bişey değil. Altı üstü eğlence amaçlı bir yarışma ama sağ üst köşede Renault Türkiye nin resmi forum sitesinde aracının reklamı yapılıyor 1 ay boyunca ücretsiz. Bu sebeple bazı kurallar olması şart.
Burdan özellikle oylamada 1. olan arkadaşlara sesleniyorum. Bazılarınız yarışma bittikten sonra foruma hiç uğramamış. Araç 1. seçilip forumda görüntülenmeye başlar başlamaz aracını forum üzerinden satışa koyuvermiş ve çoğuda satmış. Sonra foruma uğrayan yok. RFC kimsenin amaçlarına hitap eden bir basamak değildir. Bu şekilde bir kullanımı etik bulmuyorum.
Yani benim katılımım silindimi silinmedimi ? Ben silindi olarak görüyorum ben katılım yaptım oy kullanmadim ki !!!50 mesajı olmayan yarışmaya katılabilir ama oy kullanamaz, daha önce sırf eşine dostuna oy vermek için üye olanlar oldu, o yüzden böyle bir kısıtlama getirdik...
50 mesajın altındaki üyelerimiz oylamaya katılamazlar demek "Yarışmaya araçlarıyla katılamazlar,oylama aşamasına geçildiği zaman oy kullanamazlar demektir"Yani benim katılımım silindimi silinmedimi ? Ben silindi olarak görüyorum ben katılım yaptım oy kullanmadim ki !!!