Renault 5 GT ciler buraya Efsane Yeniden Satılık :)

sen balığa çık adam konuyu dün açmış sahibinden comda en üst sıradaydı ne ayı olmuş..aylar önceki ilanı kaldırmıştı şimde yeniden vermiş...
Hakan yaa Hakan yaa yapma bunuhehe zaten dün Ustanın yanında paylaştım Hakan günaydın kıhkıh

Birinci konuda link verdim Hakan
R5 GTI Yine sahnede... tıkla gör ne zaman paylaştım hehe

Vatandaş geçenlerde bana sahibindenden yazdı jantlara niyetlendim olmadı sen kaptın satarsan haber ver vs diye.

Vatandaş geçenlerde bana sahibindenden yazdı jantlara niyetlendim olmadı sen kaptın satarsan haber ver vs diye.

Williamsdan sökülüp renault 5 e takılırmı bu jantlar...R5GT yi zaten hep satma niyetindeydi gerekde kalmadı kanımca..Etkinliklerimize katılacak birine satılır inşallah..

Birinci konuda link verdim Hakan
R5 GTI Yine sahnede... tıkla gör ne zaman paylaştım hehe

evet baktım 2 saat farkla ben sonra konuyu açmışım,aradaki fark ben Renault 5 bölümüne açmışım Sen sahibinden satılıklar bölmüne açmışsın,ben Renault 5 GT yazdım Sen Renault 5 GTI yazmışsın..GTI yazısı Turbo olmayan Enjeksiyonlu Peugeot 205 lerde kullanıldı..Renault 5 Turbolu olduğu için GT nin sonuna I yazısı getirilmedi :)

​Hakan yine anlamadın hakan yine...hehe GT nin okunduğundaki İ si o Peugeot taki GTI değil Hakan yine Hakan yine Hakan..hehe ben senden önce açtım o konuyu Hakan polemik Hakan kıhkıh

​Hakan yine anlamadın hakan yine...hehe GT nin okunduğundaki İ si o Peugeot taki GTI değil Hakan yine Hakan yine Hakan..hehe ben senden önce açtım o konuyu Hakan polemik Hakan kıhkıh

Bende tersini iddia etmiyorum müdür benden önce açtın tamamda yanlış yazmışsın Renault 5 GT Turbo diye geçer...GTI ifadesi Peugeotlar 205 ler için kullanıldı...Başlık yanlış :)

R5 GT için gereksiz mesajlara ne gerek var neticede özel seri bir aracın satılık ilanı bu...
1.4 i R5 Coupe sadece bu forumda...:eyv

R5 GT için gereksiz mesajlara ne gerek var neticede özel seri bir aracın satılık ilanı bu...
1.4 i R5 Coupe sadece bu forumda...:eyv

kafa açıyoruz akşam akşam napalım :aytuğ

Geri