Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renault 5 GT ciler buraya Efsane Yeniden Satılık :)
Williamsdan sökülüp renault 5 e takılırmı bu jantlar...R5GT yi zaten hep satma niyetindeydi gerekde kalmadı kanımca..Etkinliklerimize katılacak birine satılır inşallah..
evet baktım 2 saat farkla ben sonra konuyu açmışım,aradaki fark ben Renault 5 bölümüne açmışım Sen sahibinden satılıklar bölmüne açmışsın,ben Renault 5 GT yazdım Sen Renault 5 GTI yazmışsın..GTI yazısı Turbo olmayan Enjeksiyonlu Peugeot 205 lerde kullanıldı..Renault 5 Turbolu olduğu için GT nin sonuna I yazısı getirilmedi
Hakan yine anlamadın hakan yine...hehe GT nin okunduğundaki İ si o Peugeot taki GTI değil Hakan yine Hakan yine Hakan..hehe ben senden önce açtım o konuyu Hakan polemik Hakan kıhkıh
Hakan yine anlamadın hakan yine...hehe GT nin okunduğundaki İ si o Peugeot taki GTI değil Hakan yine Hakan yine Hakan..hehe ben senden önce açtım o konuyu Hakan polemik Hakan kıhkıh
Bende tersini iddia etmiyorum müdür benden önce açtın tamamda yanlış yazmışsın Renault 5 GT Turbo diye geçer...GTI ifadesi Peugeotlar 205 ler için kullanıldı...Başlık yanlış