Renault 2012 Yılını Kalite Yılı İlan Etti:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilalrx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sozde Guzel De İsin Asli Oyle Degil Hala Kangoolarda Digital Klima Problemi Amortusor Rulmani Sorunu Ve On Yolcu Kapisindan Ses Gelme Sikayeti Devam Ediyor Ne Yazik Ki İyilestirilmis Parca Diye Takilan Bile Ayni Gun İcinde Bozuluyor Defalarca Sikayetimi İlettim Onlarda Yardimci Oldular Ama Degistirilen Parcalarda Ayni Gun İcinde Sikintiya Sebeb Oldu Tekrar Reno Alirmisiniz Vs Diye Sordular Aradiklarinda Almam Dedim Hala Ariyorlar Soyle Yapalim Boyle Telafi Edelim Vs Gecen Ustayla Beraberken De Aradilar Dedim Saolun Ben Almayayim Aldiklarima Sayin

​Dediklerini yapabilirseler güzel bişey,ama bazı servisleri kontrolden geçirmeleri lazım.

tüm markaların servıslerınde kısmen sorunlar var malesef, toplama adamlarla bu kadar oluyo demekki...:cool:

Yanliz Yigidi Oldurmeden Hakkini Da Vermek İsterim
Vw De Caddy Daha 1 Aylikken Baski Balata Yedi Servis Dogusa Sikayetim Neticesinde İlgilendi
Sonra İc Kapi Kollari Ve Cam Acma Dugmeleri 6 Aylikken Asindi Km Ye Bakan Formen E Normal Kullanima Bagli Asinma Dedi
Fiat Dobloda Da Kapi Fitilleri Yirtilma Derecesine Geldi Direksiyon Siyah Plastigi Griye Dondu Onlarda Kullanima Bagli Dediler Garanti Kapsaminda Halledemeyiz Dediler
Mercedes De Kullukte Sonmeyen Puro Yuzunden Benim Bile Haberim Yoktu Onlar Aradilar Hallettiler
Renault Da Hepsinden Fazla Km Yaptim Asinma Yipranma Olmadi
Ama Megane2 Digital Klimam Bozuldu Servise Gittim Arac Tahsis Edip Hallettiler Lakin Torpidodan Ses Gelmeye Basladi Bir Kac Sefer Daha Goturdum Cozulemedi Sattim Araci Gitti
Kangoo Da Digital Klima Bozuldu 15 Gunlukken Hallettiler Torpidodan Ses Gelmedi Ama 1 Ay Gecmedi O Da Bozuldu
Sonra Oda Degistirildi Bu Sefer On Yolcu Kapisindan Gicirdama Geldi Torpido Tekrar Sokuldu Takildi
Tavan Dosemesinde Lekelet Olustu Sorgusuz Degistirdiler
Klima İceru Su Verdi Taban Halisi Komple Degisti
En Son Moka Kahve Aldim Kullanmadim Sayilir İki Kere Adapazari Yaptim Digital Bozuldu Yaptirip Sattim
Renault a Mail Attim Dedim Boyle Boyle Hemen İlgilendiler Ama Dedim Arabayi Sattim Sogudum Cunku
Simdilerde Yine Ariyorlardi Gonlumu Almak Adina Park Sensoru Hediye Ettiler
Neticede Yine Musterisine Sahip Cikan Malinin Arkasinda Duran Firma Tebrikler

Geri