Yaşadığınız sıkıntılar her ne kadar çözülse de psikolojik olarak çok sıkıntılı bir durum, geçmiş olsun. Bir çok arkadaşın fikir beyan ettiği gibi ilk çıkan arabaları bir kaç ay beklemek gerektiği düşüncesine ben katılamayacağım. Bu konu tamamen sizin şanssızlığınız, bir talihsizlik yaşamışsınız tekrar çok geçmiş olsun. Bir aracın ilk çıktığında çok sorun yaşatabileceği düşüncesi ile bir süre beklemek bence çok ta doğru değil, ben 26 Nisan 2016 tarihinden beri Megane 4 icon hb kasa araç kullanıyorum, araç şu anda 78.000 km de bu araçla hiç sorun yaşamadım desem yalan olmaz belki de bu şans meselesi. Kendi aracımla sadece periyodik bakımlar için servise gittim, sadece sol ön kapıdan bir ses geliyordu bakım sırasında dile getirdim onu da çözdüler bana da gösterdiler kapı içerisinde fazladan olduğunu söyledikleri ve benim de gördüğüm hiçbir yere bağlantısı olmayan bir küçük parçanın vidası gevşemişti. Bence sorun araçların ilk piyasaya sürülmesinden ziyade bizim yerli montaj araçlarda, sizin aracınız hb midir sedan mıdır bilmiyorum ama bütün forumlarda ve gruplarda dikkatimi çeken şey gerek sorunlar, gerek trim sesleri falan çoğunlukla sedan kasalarda, dediğim gibi ilk tanıtıldığı günden 12 sonra bu arabayı aldım ve kullanmaya başladım yurtdışı montaj olduğu için sanki biraz daha fazla özen gösterilmiş hissine kapıldım, sedan kasalardan bu kadar çok şikayet duyunca . Belki Renault yurt dışından gelen araçlarla Türkiye'de montajı yapılan araçların arasında neden bu kadar sorun yaşandığını bir incelemeli, mutlaka bu yönde bir istatistikleri vardır. Ama yine de bu tür sorunların tamamen şans olduğunu düşünüyorum.