Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmitte soguk pres yapıyorlar abımın e12 kasa toyotaya yaptık süper oldu hiç sorun yaşamadı bende bu ay spor yay olmasına ragmen önleri soguk presle 3cm daha düşürücem
Yay ısıtılınca kırılıyor . Biz clio nun yayları ısıttırdık arkalar ı önleri kestik daha araba liftten iner inmez kütürt diye yaylar kırıldı. Ben 2.5 sene yay kesik araba kullandım hiç bir sorun yaşamadım . Benim yaylarım 2.5 bakla kesikti altını dahi vurmadım 1 kere . Ama kullanmadan kullanmaya fark var o ayrı mesele.
Güzel kardeşim senin aracın zaten torsiyonlu. Önleri 1 bakla kestinmi hiçbir şekilde farkına dahi varmazsın. Yinede karar senin, varsa paran bas 100-200 lira coli yaptır.
Güzel kardeşim senin aracın zaten torsiyonlu. Önleri 1 bakla kestinmi hiçbir şekilde farkına dahi varmazsın. Yinede karar senin, varsa paran bas 100-200 lira coli yaptır.