25 Eyl 2011 #21 daschund Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 661 Tepkime puanı 0 Puanları 0 İhsan Rektefe yaptırdım diye 1.8 motorla mı genişlettin yavruyu
25 Eyl 2011 #22 FzCoupe Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2010 Mesajlar 1,500 Tepkime puanı 0 Puanları 0 drag yapın bence dragta şansın daha büyük olur kadir kalkışta senin tekerlekelrin ve kilo avantajını kullanp öne çıkacağını düşünüyorum
drag yapın bence dragta şansın daha büyük olur kadir kalkışta senin tekerlekelrin ve kilo avantajını kullanp öne çıkacağını düşünüyorum
25 Eyl 2011 #23 McvPower Cem Deniz AYDIN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ağu 2011 Mesajlar 347 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Başarılar ama Astra alır diyorum.
25 Eyl 2011 Konuyu Başlatan #24 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 Herkese bilgilendirdikleri için çok teşekkürler . Bugün çok bekledim arkadaşı ama gelmedi ne yazıkki , Babasına da gel kapışalım diyemem ama Sıkı cesaret verdiniz Düşündümde 10 bg / tork farkla eğer arabayı iyi kaldırırsam geçeceğime inanıyorum . Davama sıkı inandım Astra ile kapışacam . He bugün olmaz yarın olur o ayrı .
Herkese bilgilendirdikleri için çok teşekkürler . Bugün çok bekledim arkadaşı ama gelmedi ne yazıkki , Babasına da gel kapışalım diyemem ama Sıkı cesaret verdiniz Düşündümde 10 bg / tork farkla eğer arabayı iyi kaldırırsam geçeceğime inanıyorum . Davama sıkı inandım Astra ile kapışacam . He bugün olmaz yarın olur o ayrı .
25 Eyl 2011 #25 URAGAN Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 1,105 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 daschund' Alıntı: İhsan Rektefe yaptırdım diye 1.8 motorla mı genişlettin yavruyu Genişletmek için tıkla ... valla başkan bilmiyorum ama yürüyor yani bi ara senle bi deneme yapalım diyorum
daschund' Alıntı: İhsan Rektefe yaptırdım diye 1.8 motorla mı genişlettin yavruyu Genişletmek için tıkla ... valla başkan bilmiyorum ama yürüyor yani bi ara senle bi deneme yapalım diyorum
25 Eyl 2011 #26 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 alsa alsa ihsan başkan alır bu kapışmanın kupasını
25 Eyl 2011 #27 daschund Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 661 Tepkime puanı 0 Puanları 0 URAGAN' Alıntı: valla başkan bilmiyorum ama yürüyor yani bi ara senle bi deneme yapalım diyorum Genişletmek için tıkla ... valla benim kızılcıkta artık daha bir seri oldu artık ... egzozu değiştim... deneriz
URAGAN' Alıntı: valla başkan bilmiyorum ama yürüyor yani bi ara senle bi deneme yapalım diyorum Genişletmek için tıkla ... valla benim kızılcıkta artık daha bir seri oldu artık ... egzozu değiştim... deneriz
25 Eyl 2011 #28 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 aman abi siz soluğu polatlıda alırsınız peşinizden bizide sürükler gidersiniz...kapışma falan bırakın şimdi ayberkleşmeyin akşam akşam
aman abi siz soluğu polatlıda alırsınız peşinizden bizide sürükler gidersiniz...kapışma falan bırakın şimdi ayberkleşmeyin akşam akşam
26 Eyl 2011 #29 URAGAN Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 1,105 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 daschund' Alıntı: valla benim kızılcıkta artık daha bir seri oldu artık ... egzozu değiştim... deneriz Genişletmek için tıkla ... tamam ilk buluşmada hazır ol can 19umun sesini iliklerine kadar dinletecem sana ayıra ayıra
daschund' Alıntı: valla benim kızılcıkta artık daha bir seri oldu artık ... egzozu değiştim... deneriz Genişletmek için tıkla ... tamam ilk buluşmada hazır ol can 19umun sesini iliklerine kadar dinletecem sana ayıra ayıra
26 Eyl 2011 #30 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 opelin nasıl gittiğini biliyorum. 19 az bir farkla alır..