Boğaz kelebeği orjinali ile değişti hiç bir fark olmadıRolanti dalgalanması boğaz kelebeği ile ilgili olabilir. Contalarında filan hava girişi olabilir mi?
Benzin şamandırasını söküp bakacağım kontağı açtığımda ibre çeyrek depo benzin gösteriyor depo kapağının oradan deponun içine hortum saldım deponun dibine temas etti benzin yoktu eminim benzinciden rica minnet 5 litre benzin alıp depoya koydum kapağın orada klepe var klapeyi tornavida ile aşağıya bastırıp benzini koydum araç tek marşda çalıştı kanat ettim ki gösterge veya şamandıra bozuk depoda benzin yok iken çeyrek gösteriyor benzin alinca çeyrek deponun üzerine çıkıyor araç da lpg var sıralı sistem olduğu için önce benzin ile çalışıyor sonra motor sıcaklığının artması ile lpg ye geçiyor bugün lpg ciden öğrendim gaz düğmesine basılı tutup marş bastıgımda lpg ile çalışıyormuş lakin benzin pompası boş çalıştığı için pompayı yakma riskin var dedi sonuç olarak benzin şamandırasını sökmeye karar verdim daha önceki tempra araçlarımdada şamandıra arızası olmuştu onları kendim söküp tamir ettim veya değiştirdim onun için sordum bu şamandıra nerede diye teşekür ederim
Bu sıkıntıları çözersem size bilgi verecegim