Renault 19 İç Mekan Modifiye 10 Numara...

harbiden mükemmel olmuş dışını da merak etmededim değil hani..

aracın begendiğğim tarafı döşemeleri; koltuklardaki deri krem döşeme, kapılar iyi buraya kadar sıkıntı yok fakat o ekranlar ne ole ön konsolün üstünde, orta havalandırmanın altında bi teyp tarzı bşi var onun altında bi ekran tavanda teyp tarzı bişi minübüscü işi gibi arkaya geçelim kafalıklarda var anladık orta kol dayamada da var. arka tarafa fazlasıyla iç aydınlatma tepede var yanlarda var... İŞİN SUYUNU ÇIKARMIŞ bence

Harika olmuş yaa. Ağzım açık baktım valla resimlere.. Adam ciddi hastasıymış.. :bravo

Ben arabayı böyle yaptırsam Öldüğümde yanıma gömün derim :D

içinede en az bir 19 parası harcanmış sanki direksiyon harici çok güzel olmus

bu nasıl bir renault aşkıdır , emeğine sağlık yapanın çok güzel..

tv leri toptan ucuza getirmiş herhalde , one öyle dediğin gibi anlamsız olmuş

aracın begendiğğim tarafı döşemeleri; koltuklardaki deri krem döşeme, kapılar iyi buraya kadar sıkıntı yok fakat o ekranlar ne ole ön konsolün üstünde, orta havalandırmanın altında bi teyp tarzı bşi var onun altında bi ekran tavanda teyp tarzı bişi minübüscü işi gibi arkaya geçelim kafalıklarda var anladık orta kol dayamada da var. arka tarafa fazlasıyla iç aydınlatma tepede var yanlarda var... İŞİN SUYUNU ÇIKARMIŞ bence

Abartmış bence ama kendi zevki tabii.En azından o Audi RS logolarını kullanmasaymış iyi olacaktı.

bi kaç apaçilik dışında güzel olmuş :)

Benim Meggy ile takas yaparmı acaba.?
hehe

Geri