12 Nis 2012 #21 mert hitay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Şub 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 32 Renaultolog' Alıntı: Geçen sene saatlerce ağladım satma diye, acımadı bana hacı O daha kötü tabi, Allah bildiği gibi yapsın... Genişletmek için tıkla ... belki yıllar sonra denk gelir senin 19 alırsın geri
Renaultolog' Alıntı: Geçen sene saatlerce ağladım satma diye, acımadı bana hacı O daha kötü tabi, Allah bildiği gibi yapsın... Genişletmek için tıkla ... belki yıllar sonra denk gelir senin 19 alırsın geri
13 Nis 2012 #22 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 mert hitay' Alıntı: belki yıllar sonra denk gelir senin 19 alırsın geri Genişletmek için tıkla ... İnşallah yav, çok istiyorum onu geri toplamayı (benden sonrakilerin dağıttığını varsayarak) Bu aralar gebzedeymiş görenler haber salıyo bana
mert hitay' Alıntı: belki yıllar sonra denk gelir senin 19 alırsın geri Genişletmek için tıkla ... İnşallah yav, çok istiyorum onu geri toplamayı (benden sonrakilerin dağıttığını varsayarak) Bu aralar gebzedeymiş görenler haber salıyo bana
13 Nis 2012 #23 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 vay benim r5teki direksiyon 16s direksiyonuymuş neyse bence faz2