Renault 19 1.6 RNE Hakkında Bilgi Yakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sweet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakıt konusunda nasıldır benzinde.Bilginiz varmı

RTE olmayan Renault 19 dan pek beklentim olmaz .1998 Üstü Hathcback almanızı tavisye ederim . On numara arabadır .
Yol tutuş olarak sedandan üstündür , bagajıda geniştir .
Benzinli almanızı tavsiye ederim .

Benzinli alın sıralı sistem tüp taktırın .
hb nın bagajına daha büyük demişsiniz ama bi yanlışınız var galiba sedanın bagajı hb den 100litre kadar daha buyuk yol tutuş olarakta amatsör sistemleri teker ebatları vs aynı olmasına ramen sedan 100 kg daha agır yere daha sağlam basıyor yani he hızlanmada farkedilir farklılıgı var hb nin ama bagaj ve yoltutus sedan da daha yüksek bence motoru aynı olduktan sonra rneyle rte arasında pek fark yok birinde orjınal merkezi kilit koltuk yükseklik ve çelik jant var sadece... fiyatı daha uygun ve az km de rne denk gelirse alınabilir

hb nın bagajına daha büyük demişsiniz ama bi yanlışınız var galiba sedanın bagajı hb den 100litre kadar daha buyuk yol tutuş olarakta amatsör sistemleri teker ebatları vs aynı olmasına ramen sedan 100 kg daha agır yere daha sağlam basıyor yani he hızlanmada farkedilir farklılıgı var hb nin ama bagaj ve yoltutus sedan da daha yüksek bence motoru aynı olduktan sonra rneyle rte arasında pek fark yok birinde orjınal merkezi kilit koltuk yükseklik ve çelik jant var sadece... fiyatı daha uygun ve az km de rne denk gelirse alınabilir

Bagaj konusunda sedanla karşılaştırma yapmıyorum farkındaysan , Hatchback gözünü korkutmasın bagajlarıda geniştir diyorum .

RTE nin artıları :
- İmobiliser
- Orijinal Kızılötesi Uzaktan kumanda
- Çift arka aydınlatma lambaları
- Kavramalı Ön Koltuklar
- Yükseklik ayarlı ön koltuk
- Çift arka başlık
- Bagaj dağil merkezi kilit
- 1/3 2/3 şeklinde yatan arka koltuk sırtlığı
- Hiç bir vida sökmeden rahatça çıkartılan arka koltuk
- 16 Hoparlör destekleyebilen Kapı ceplikleri ( Hopalör yuvası bütün tip )
- Direksiyondan kontrol edilebilen kaset çalar
- Çelik jantlar
- Göğüste orijinal tizler
- 16 CM mid bas takımı
- Orijinal Arka kolonlar
- Alize Paketi ile Klima
- Güvenlik Paketi ile Hava yastığı
- Görüş paketi ile Sis Farı

Bizde bindik R-19 biliyoruz ki bişey konuşuyoruz.

Bagaj konusunda sedanla karşılaştırma yapmıyorum farkındaysan , Hatchback gözünü korkutmasın bagajlarıda geniştir diyorum .

RTE nin artıları :
- İmobiliser
- Orijinal Kızılötesi Uzaktan kumanda
- Çift arka aydınlatma lambaları
- Kavramalı Ön Koltuklar
- Yükseklik ayarlı ön koltuk
- Çift arka başlık
- Bagaj dağil merkezi kilit
- 1/3 2/3 şeklinde yatan arka koltuk sırtlığı
- Hiç bir vida sökmeden rahatça çıkartılan arka koltuk
- 16 Hoparlör destekleyebilen Kapı ceplikleri ( Hopalör yuvası bütün tip )
- Direksiyondan kontrol edilebilen kaset çalar
- Çelik jantlar
- Göğüste orijinal tizler
- 16 CM mid bas takımı
- Orijinal Arka kolonlar
- Alize Paketi ile Klima
- Güvenlik Paketi ile Hava yastığı
- Görüş paketi ile Sis Farı

Bizde bindik R-19 biliyoruz ki bişey konuşuyoruz.
yanlış anlamışsınız ben bilmiyorsunuz anlamına getirmedim demek istediğim temiz rne denk gelirse rtenin pabucu dama atılabilir :) ben aracın temiz olmasını bu özelliklere tercih ederim rte tabi rne den üstun lafım ona lafım yok ama dediğiniz özelliklerden bi kaç tanesi rne lerdede mevcut vida sökmeden çıkan arka koltuk mesela, arka hoparlörler, alize de klima fln... rtenin 98 serisinde kullanılan gecikmeli sönen tavan lambasını yazmayı unutmuşsunuz airbagda sadece 98 serisinde var

Artık aklıma gelmedi gecikmeli sönen lambası .
Şimdi aklıma gelen , ön koltuk arkalarında ceplik vardı .

Param olsa dakika durmam da renk yok arabada .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42832226/detay

Bende bordo hastalığı olduğu için Rainbowumdan sonra Hatchback 1.6 Bordo R-19 alacam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43106085/detay

Temizini ve uygun fiyatlısını bulursa RNE alsın tabi ama işte yıllardım ısınamadım ortada ki N harfine :D
Hep RT , RTE ye bindik RNEye alışamıyorum :D

Artık aklıma gelmedi gecikmeli sönen lambası .
Şimdi aklıma gelen , ön koltuk arkalarında ceplik vardı .

Param olsa dakika durmam da renk yok arabada .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42832226/detay

Bende bordo hastalığı olduğu için Rainbowumdan sonra Hatchback 1.6 Bordo R-19 alacam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43106085/detay

Temizini ve uygun fiyatlısını bulursa RNE alsın tabi ama işte yıllardım ısınamadım ortada ki N harfine :D
Hep RT , RTE ye bindik RNEye alışamıyorum :D
Benim sorum özellikleri değil az çok biliyorumda yakıt konusunda nasıldır.Benzinde nasıl yakar

Benim sorum özellikleri değil az çok biliyorumda yakıt konusunda nasıldır.Benzinde nasıl yakar

Sakin kullanımda şehir içi max : 40 kuruş
Uzun yolda : 22-26 kuruş arası yakar.

Not : Buji - kabloları - bobinleri - yağı - tüm filtreleri güzel olmak kaydıyla. Sensörlerde tam çalışmalı .
Onun için düşük kilometrede R-19 bulmanızı şiddetle tavsiye ederim .

Aldıktan sonra tüm sensörlere bakılmalı soketleri pas sökücü ile temizlenmelidir .

Sakin kullanımda şehir içi max : 40 kuruş
Uzun yolda : 22-26 kuruş arası yakar.

Not : Buji - kabloları - bobinleri - yağı - tüm filtreleri güzel olmak kaydıyla. Sensörlerde tam çalışmalı .
Onun için düşük kilometrede R-19 bulmanızı şiddetle tavsiye ederim .

Aldıktan sonra tüm sensörlere bakılmalı soketleri pas sökücü ile temizlenmelidir .
Çok iyiymiş şuan zaten iki araba arasında kaldık ya R19 98+ RNE-RTE Benzinli yada 1995-1997 Corolla 1.3 XE LPG

R19 Toyota corollaya on basar.

Kış bitince nisan mayıs gibi yakalıcam bi RNE ya da RTE alıcam.
Babamın amcasında Bi 98 AİRBAG li Bi R19 RNE Enjeksiyonlu BENZİNLİ var Lacivert 130.000 de pırıl pırıl içi dışı belki onu alırız.

Geri