Renault 9 Otomatik Vites Şanzumanı Bence Uyabilir R12'ye Uygulanırsa Çok Güzel Olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan kardeşim bu düşünceni başkalarındanda duydum ama teknik olarak uyarmı diye kimse kesin bişey söylemedi. araştırma imkanın varsa haber bekliyorum sendenRenault 9 Otomatik Vites Şanzumanı Bence Uyabilir R12'ye Uygulanırsa Çok Güzel Olur
ben çok istedim fakat inanın maliyetler çok yüksek.. 35,40 bin tl civarı:soru.. bu paranın geri dönüşüde mümkün değil çünkü bu paralara satılmuş gordini duydunuzmu?.. birebir gordini yapmak yerine mekanik aksamı hariç benzetmek daha uygun olabilirya şu türkiyede 1 tane gordini var kimsede çıkıp r12'yi gordini tipi yapmadı..
eyvallah kubilay.. fransadan orjinal otomatik 12 şanzımanı bulursam getirteceğim fakat benim arabaya yada en kötü ihtimalle başka bir projeye kullanma fikride mümkün.Bu konuda seni destekliyorum Abi
SAMSUNG S4 Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
yok be ömer abi aksam falan hiç gerek yok onlara dıştan gordini mavisi + beyaz şeritler bırak aksamlar stock kalsın benim dediğim o tüm aksamlar bi yana ben dış görünüşten bahsediyorumben çok istedim fakat inanın maliyetler çok yüksek.. 35,40 bin tl civarı:soru.. bu paranın geri dönüşüde mümkün değil çünkü bu paralara satılmuş gordini duydunuzmu?.. birebir gordini yapmak yerine mekanik aksamı hariç benzetmek daha uygun olabilir
eyvallah kubilay.. fransadan orjinal otomatik 12 şanzımanı bulursam getirteceğim fakat benim arabaya yada en kötü ihtimalle başka bir projeye kullanma fikride mümkün.
aynen dediğin gibi amaç şu olmalı gordini'ye dış görünüşü benzesin birazda motorda ufak tefek oynamayla 20 ,30 bg lik bir artış oldumu yeter diye düşünüyorum... birebir orjinallikte gordiniyi topla 40 bin tl harcayıp süreceksin ve hevesin geçecek eee sonra bu paralara kime satacan, zaten satabilende yok öyle olsa herkes yurt dışınndan gordini getirip yada toplayıp satmaya başlardı dimi amayok be ömer abi aksam falan hiç gerek yok onlara dıştan gordini mavisi + beyaz şeritler bırak aksamlar stock kalsın benim dediğim o tüm aksamlar bi yana ben dış görünüşten bahsediyorum