Renault 12 gören Kütahyalilar:)

hehehehe iyimiş :D

41 kere maşallah yadigara ... bakılmayacak gibi de degil hani..

Renault 12 bu ilgiyi hak ediyor :) Bizzat şahit oldum maşallah diyelimde diğer insanların nazarlarından korunsun :)

Gerçekten'de İlgi ve Övgüyü Hakkeden Bir Araç Helal Olsun :eyv

Masallah Yadigara İlgi Odagi Olmasi Normal Alis Emre
Millet İlgi Cekecem Diye Ugrassin Dursun ):

Yadigar gören masum köylüler hehehehe

Heryerde böyle abi gecenlerde patronlarla falan yemeğe gittik mekanda canlı baya ben tabi dayadım x6 ile 350 cdi ın arasına canavarı patronun dikkatını çekmış yahu diyo kaçbin euro verdık cip aldık sabahtan beri dikkale bakıyorum gelen geçen bu arabaya bakıyo diyo:D:D:Dsattıracak bana jipi diyo:D:D:D nereye gitsek ilgi odağı maşallahı eksik etmeyin diyorum bazen sıkıntı olsada yapacak bişi yok :D

Heryerde böyle abi gecenlerde patronlarla falan yemeğe gittik mekanda canlı baya ben tabi dayadım x6 ile 350 cdi ın arasına canavarı patronun dikkatını çekmış yahu diyo kaçbin euro verdık cip aldık sabahtan beri dikkale bakıyorum gelen geçen bu arabaya bakıyo diyo:D:D:Dsattıracak bana jipi diyo:D:D:D nereye gitsek ilgi odağı maşallahı eksik etmeyin diyorum bazen sıkıntı olsada yapacak bişi yok :D

haha hehehehe araban çok ii abi yaa. Allah nazarlardan kem gözlerden korusun. ELEM TEREFİŞ KEM GÖZLERE ŞİŞŞŞŞ!!! :D:D

maşallah Allah nazarlardan saklasın yadigar forever :eyv

Geri