Gercekten Helal Olsun , Eline Koluna Sağlik Kadirim ..ALLAH Ayirmasin Kaza Bela Vermesin İnşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ellerin kolların dert görmesin. Temizlik candır ama sen temizlik yapmamış komple sıfırlamışsın. Harika bir iş çıkarmışsın kardeşim. Allah kaza bela vermesin inşallah.
Teşekkür ederim Kanka qwqw qwMaşallah Çiçek Gibi
Bu yaz tekrar sökeceğim Teşekkür ederimEline emeğine sağlık valla aynı kafadayız seninle..güzel olmuş
Evet ön tamponda ne yazıkki dalgalanma var ama artık eskisi kadar belli olmuyorlar Tabi onlarında çaresine bakacağım zamanı geliyorMaşallah süper araç bence tek eksiği ön tampondaki yamukluklar onlar nerdeyse her 9-11 lerde var ancak onada bi el atarsan tadından yenmez.
Uğur Abi arabanın o parçalarını kesinlikle tedarik etmeyi düşünüyorum .Ellerine sağlık Kadir , ince ama doğru detaylara girmişsin çok güzel olmuş.
Arka bagaj kapağındaki TXE yazsını çıkartıp orijinal Rainbow ve Renault 11 yazsınıda takarsan tamamen özüne dönecek diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim 9 / 11 konusunda dayanışma sağlanması gerektiğine inanıyorummaaşallah rainbowa
maşallah rainbow a fabrikadan çıkmış gibi yapmışsın kadir eline gözüne sağlık benim sattığım fairway inde böyle bi işlemden geçmesi lazımdı ) 2 aylığına aldığım pimpis bi araba için değmezdi bence
Eline sağlık çok güzel bir işçilik. yalnız merak ettiğim tek şey o koltuk kılıflarını söktükten sonra geri nasıl taktın ?
Teşekkür ederim AbiKardeşim eline koluna sağlık süper olmuş.
Gercekten Helal Olsun , Eline Koluna Sağlik Kadirim ..ALLAH Ayirmasin Kaza Bela Vermesin İnşallah
Sen harikasın Kardeşim maşallah ellerin dert görmesin
kadir süper olmuş arka direklere falçata ile aydınlatma lambası yeri açabilirsin bide gecikmeli yaparsan canavar gibi olur
http://www.renaultfanclub.com/renau...kulubu/7449-arka-tavan-lambasi-montaji-2.html
http://www.renaultfanclub.com/renau...ecikmeli-yavas-yavas-sonen-tavan-lambasi.html
bunlar sana ilham verir. ah broadwayım nerelerdesin elim kırılsada satmasaydım seni