güzel bir makinadır 6 yıl kullandım şimdiki aklım olsa raınbowu hiç satmaz izmir trafiğin de eşeğe biner gibi binerdim. hiç bir masrafı olmayacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim emeğine sağlık tavan lambalarını beyaz yapsan 10 numara olur
Zevk meselesi tabi.Göstergelere led yapacaksan dikkat et kardeşim hararet ibresini asla sökme ayarlaması çok zor.Tavan lambalarına gelince ben döşemeleri kesmedim led çektim arkaya.Eğer Avrupa versiyonlarındaki gibi yaparsan ayrıntılı foto paylaşırsan bana da fikir vermiş olursun. not:Göstergelerin iç çerçevesini siyah karbonla kaplamayı unutma şiddetle tavsiye ederimAbi sarı renk daha bi hoşuma gidiyor . Şu göstergeleri bi halledebilsem bakarsın onlarada el atarım .
Birde Bu tavan lambalarını 4 lemem lazım arkalarıda yapmalıym .
Zevk meselesi tabi.Göstergelere led yapacaksan dikkat et kardeşim hararet ibresini asla sökme ayarlaması çok zor.Tavan lambalarına gelince ben döşemeleri kesmedim led çektim arkaya.Eğer Avrupa versiyonlarındaki gibi yaparsan ayrıntılı foto paylaşırsan bana da fikir vermiş olursun. not:Göstergelerin iç çerçevesini siyah karbonla kaplamayı unutma şiddetle tavsiye ederim
Kardeşim arkadaşın flashınının göstergelerini yapmıştık o zaman bir söktük 3 saatte ayarladık o da tatmin etmedi bizi.Araç 3. Çizgide fan açıyorBurası Havza Abi ,burada her istediğini anında yapmak çok zor .
Gelelim hararet göstergesine .
Başıma senin dediğin gibi bir olay MEGANE II de geldi .
Hararet göstergesi çizgilerden aşşağı düştü biraz yoruldum ama ayarladım . Sizin başınıza nasıl bir olay geldi ?
Birde ben ibrelerede renk gelsin istiyorum .
Gösterge ampüllerini 5w ile değiştir tamam led le uğraşma abi verim alman çok zor..Geçen gün söktük arkadaşla yaptık
Maşallah Kadir iyi iş çıkarıyosun eline sağlık kolay gelsin.