Renault 11 Kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shaldos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçenlerde eşim renault bayisinde megane gördü alalım diye tutturdu.. flashımı vermemek için her türlü cambazlığı yaptım.. vazgeçemiyorum... çatlak profesörlere benziyorum flash konusu geçince :)

Geçenlerde eşim renault bayisinde megane gördü alalım diye tutturdu.. flashımı vermemek için her türlü cambazlığı yaptım.. vazgeçemiyorum... çatlak profesörlere benziyorum flash konusu geçince :)

Doğru ya..Çocuklun aşkındı Flash... :) Kardeş inşallah imkanların el verir toparlarsın cengaveri....

Abi Gene Karari Sen Vericeksin Ama Bence Gereksiz Bir Masraf Olur Sana :eyv

10 yıl üstü arabalara kasgo yapılmıyor diye biliyorum.
ben şimdiye kadar hiç kasgo yaptırmadım. benim kasgom Allah'ım :):):)::):)

ben şimdiye kadar hiç kasgo yaptırmadım. benim kasgom Allah'ım :):):)::):)

Vallah Bende Yeni Aldim Araçimi 2004 Megane Bende Yaptirmayi Düşünmüyorum Abi :)

Vallah Bende Yeni Aldim Araçimi 2004 Megane Bende Yaptirmayi Düşünmüyorum Abi :)
aynı kafadanız:)

kasko için yaş sınırı yok.. Firmaya göre değişiyor, bazı firmalar yapıyor bazıları yanaşmıyor bile... çarşamba günü benzin düzeneği komple değişecek.. araç yere basılacak sonrasında ise lpg sökümü var :) daha sonrada ver elini kaskoya :) flash'ımı bir defa benzine kullanmak nasip oldu.. oda 1.9 doblo kafa tutmaya çalışıncaydı :) benzine çevirdim düğmeyi ve hava aldırdı dobloya.. seviyorum bu aracı... yeni araçları gözüm görmüyor :) hele o ilk 3 vites yokmu :) sonrasında 4.vites :)

ben şimdiye kadar hiç kasgo yaptırmadım. benim kasgom Allah'ım :)

89 Flash ım 24 yıldır bende, ilk sahibiyim ve halen kaskoludur
Bir kez ön cam, bir kez sol arka cam tuz buz oldu, tek kuruş ödemediğim gibi hasarsızlık indirimim de devam ettirildi.
2013 kasko bedelim de 420 TL idi, Nisan 2014 te 500 ü geçecek sanırım ama yaptıracağım gene sanırım
Yaptırmayan arkadaşlara da yanlış yapıyorsunuz diyemiyorum ne yazık ki...

kasko önemli 2000 lira fiyat çektiler bizim kaskoya yaptırmadık maddi açıdan hatanın sende olmamasını da geç bizim gibi çarpıp kaçma durumunda ne olacak

1472865_10200273769966488_1347570165_n.jpg

çok şükür arka kapı haricinde bir şey yok öndeki araç hızını kesmiş önde araç olmasa belki de iki kapının değişmesi gerekecekti

Geri