Renault 11 Kasko

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shaldos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shaldos

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bugün Anadolu Sigortadan Aracım için kasko teklifi istedim. 92 txe için full kasko'ya 1040 TL 7 taksit dedi.. sizce fiyat nasıl?

Araç zaten 6000 7000 arası bence kasko yaptırmana gerek yok kasko parasına arabayı tamir ettirirsin.

trafik sigortası 25 bin tl'ye kadar ödediği için karşı tarafı olası lüks bir araçla kafa olmamak için :) düşünmüştüm..

Model eskidikçe sigorta primleri yükseliyor maalesef,düşüncen mantıklı aslında...

1040 tl'yi Flash'a göm bence :eyvKasko v.s bozar bizi:aytuğ

Bu duruma düşmemek için iyi bir şey tabi ama. Sen kurallara uyduğun sürece karşı taraftaki isterse ferrari olsun :) yeterki hata sende olmasın.

Bu duruma düşmemek için iyi bir şey tabi ama. Sen kurallara uyduğun sürece karşı taraftaki isterse ferrari olsun :) yeterki hata sende olmasın.

Ne malzeme olmuştu bu haber :) Tam isabet olmuş...

R 11 e kasko yapan ilk adam olarak tarihe geçersin valla.. :)

18 kasımda muayene var onu halledip allahın izniyle kaskoyu yaptıracağım. Ne olur ne olmaz hem aracım çalınsa bile 7.000 TL cepte kalıyor. Asıl en önemlisi lüks bir arabaya veya masrafı karşılanmayacak bir kazaya karışırsak ortada kalmayayım.. En güzel tarafıda sigortacının dediği poliçede aracın bir parçası arıza yapar ise kasko bunu orjinal eğer orjinal yoksa yan sanayisini %2 sini ben ödemek koşuluyla karşılıyor :)

18 kasımda muayene var onu halledip allahın izniyle kaskoyu yaptıracağım. Ne olur ne olmaz hem aracım çalınsa bile 7.000 TL cepte kalıyor. Asıl en önemlisi lüks bir arabaya veya masrafı karşılanmayacak bir kazaya karışırsak ortada kalmayayım.. En güzel tarafıda sigortacının dediği poliçede aracın bir parçası arıza yapar ise kasko bunu orjinal eğer orjinal yoksa yan sanayisini %2 sini ben ödemek koşuluyla karşılıyor :)

Karşılamasına karşılıyor fakat bir sonraki sene kasko değerin bilmem kaç oranla artıyor :)

Hadi hayırlısı kardeşim..Bindin bir alamete nere gidiyon meçhul :)

Geri