Renault 11 GTS'min Son Hallerinden :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdnanSim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni resimler geldi :)

Milasta orjinali bulunmayan fabrikanın taktığı ve tavsiye ettiği bujileride getirttim çekiş çok fark etti :)
06012012201.jpg

06012012199.jpg

Bugün gittim benzinliğe,iç-dış yıkadım,temizledim.sonra cilasını attım işlem tamamdır :D Okullar rahat bıraktı sonunda da bende arabayla ilgilenmeye başladım :D

14012012228.jpg

14012012231.jpg

14012012232.jpg

14012012233.jpg

14012012234.jpg

qw
ddpsd.jpg

Kaçak 11'cimiz gelmişler ne güzel:cool:o bujiler benim serviste 11 adına yegane bulabildiğim parçalar ne sorsam yok diyorlardıda sırf onun hatırasına hala değiştirmedimhehe

Maşallah Adnan adam ettin arabayı :)

Kaçak 11'cimiz gelmişler ne güzel:cool:o bujiler benim serviste 11 adına yegane bulabildiğim parçalar ne sorsam yok diyorlardıda sırf onun hatırasına hala değiştirmedimhehe
Bundan sonra buradayım abi :) TR'nin en kaliteli Renault forumu olduğu ne kadar belli daha mesajı atalı 2 dk oldu 2 mesaj geldi :) Seviyorum sizleri qw
Bujileri çok aradım ama her tarafta sahtesi var,orjinalini bulduğum için sanslıyım valla :D

Maşallah maşallah, sisleride avatarındaki gibi sarı kaplarsan daha iyi olabilir..

Maşallah maşallah, sisleride avatarındaki gibi sarı kaplarsan daha iyi olabilir..
orjinal rengi sarıydı ben rengini çıkardım asetonla o kadar kötü bir sarıydı ki anlatamam :D oturduğum yerde de sarı transparan bulunmuyor,netle de uğraşamıycam şu anlık kalsın sonra düşünürüm artık :D

Maşallah kardeşim temizliği muazzam...

Geri