Renault 11 GTS'min Son Hallerinden :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdnanSim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araba evrim geçirmiş maaşallah

Bu arabalar benim ilk göz ağrım süper olmuş...

Abiler uzun bir aradan sonra merhaba :) Derslerin yoğunluğundan pek fırsat bulamadım şimdi memleketteyim bu arada evlatla ilgileniyorum :)
Değişen parçalar biraz tuzlu olsada yaşadığım keyif paha biçilmez :D

Öncelikle folyo olan kırmızı seritleri söküp güzelce bantlayıp sprey boyayla kırmızıya boyadım.
y1do.jpg

Aracın,Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,benzin filtresi,bujiler,kablolar,dispiritör komple değişti..
Sonra fren hava kaçırması ve fren pedalının sert olması sebebiyle komple westenhouse da sıfır aldım.Fren pedalı yeni araçlarınki gibi yumuşacık oldu ve durmak için azcık pedala dokunmam yetiyor :D
hl0i.jpg

Baskı balatada çok önemli bir sorun olmamasına rağmen eskidiği için onuda değiştirdim,Valeo marka sıfır aldım.
4t12.jpg

9xwq.jpg

İçinde de önemli bir adıma imza atarak apaçi işi spor direksiyonumdan kurtulup arkadaşımın hediye ettiği 95Flash S direksiyonunun ortasını MercedesE200 siyahına boyatıp üzerine 2 kat vernik attırdım,sonrasında döşemeciye verip kırmızı iplikli deri diktirdim,direksiyonumda yumuşacık oldu :D bide ne zamandır istediğim kırmızı çizgili 5 parçalı halı paspasımıda aldım :D
ooge.jpg

süper olmuş kardeşim :) :) güle güle kullan :eyv

Teşekkür ederim abim çok sağol :)

Çok güzel olmuş , sanki uykudan uyanmı gibi ellerinize sağlık..

Benimde küçük bir tavsiyem olacak , Ön camın alt tarafını (sileceklerin kollarının kaportaya bağlı olduğu yer) ve 4 kapı cam çerçevelerini siyaha boyarsanız çok çok daha güzel olacak.Ön taraftaki o siyah kısım aracın çehresini tamamen değiştirecektir ..

Geri