Renault 11 Coupe BRJ 45 Motor Swaplama

Sizin araç normalde turbolu ama turbosu sökük değilmiydi ? Bence turbo koyup devam edin ,eğer tüp varsa yüksek basınçlı tüp le revize edip kullana bilirsiniz . Ama bir sürü kişi arabasını yüklüyor motor swaplıyor öyle bi yasa olsa kimse hacim büyütmez .

Swap bişey değil . İşletmek , elektronik tesisatı ve uygun boyda alt takım parçaları yoracaktır .

Sizin araç normalde turbolu ama turbosu sökük değilmiydi ? Bence turbo koyup devam edin ,eğer tüp varsa yüksek basınçlı tüp le revize edip kullana bilirsiniz . Ama bir sürü kişi arabasını yüklüyor motor swaplıyor öyle bi yasa olsa kimse hacim büyütmez .

Mevcut pistonlarımız turboyu kaldırmayacak. Ivır zıvır derken 4bin lira gibi bir paraya geliyor turbolamak.
Yakıtta çok fazla olduğu için turbolamak son tercihimiz. 1.4 motoru ne kadar yüklesek tatmin etmeyecektir.
yasanın yeni bir yasa olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum :S

Swap bişey değil . İşletmek , elektronik tesisatı ve uygun boyda alt takım parçaları yoracaktır .

İşletme konusunda sıkıntı yaşamasak her şeyi göze alıyoruz.

Siz aslında direk garajlar a sorun . Öyle birşey söz konusu olursa o adamlar sadece mevcut motor u yükler . Ama bir sürü motor swaplıyorlar öyle birşey olsa kimse altına girmez swap olayının ne usta girer ne araç sahibi .

En mantıklısı o olacak gibi. teşekkürler. :)

bence 1.4 16v ye izin verilir en fazla 20 hp artırılyor diye biliyorum

muhammed bıyıkoglu 55;852050' Alıntı:
bence 1.4 16v ye izin verilir en fazla 20 hp artırılyor diye biliyorum
Proje hayal olarak kaldı maalesef. Sattık o arabayı :)

Geri