Renault 11 1700 yardım ?

F2N motorda dikkat edilmesi gerekenler, hararet ve karbüratör bunlarda sorun olmazsa kolay kolay yolda bırakmaz.

R11 diyenlerdenim. ypacagın yol uzun yol olacak basmassanda üzmez seni yakıtı baklımlı temizini bul 1.7 1.4 farketmez ralli yapmıcaz demi bununla :)

fairwayler rainbowlar 1600 cc olanlar daha ucuz .onlara baksan .tamiri ve parçaları flashtan daha ucuz .

Ben az once LPG tankını Fulledim 40 km yol yaptım.. Yollar virajlı egimli oldugu icin cogunluk 3-4. Viteste gitmeme ragmen ( 5.vites duz yol olsa daha az yakar ) Litresi 2.70'den 11 TL LPG aldı arac.. km'de 27.5 kurus 2.0 bu 1.7 de 25 kr yaksın

ufak şeylere takıma. 25 yaşında araba sonuçta. orasında burasında yağda olur çürükte. ufak tefek şeyler hallolur.

Abi fazla çürük olmasın ve bana rektefiye masrafı çıkartmasın gerisi önemli değil :)
Bu sefer ütü değil gerçekten alacam bi R-x modeli .
Flash'ı al ve sonra ardına bakma devam et(imza:bir dost)roadfox
Renault 11 kullanıcılarının Şahı , yorumunu değerlendireceğim abi :)

Flash - R5 İyi Bir Tercih 1.4 R11'ler 1.7 Flash'lardan Daha Fazla Yakıyor Bunu Söylemek Zorundayım, Flash Aldığında İlk İşin Bir Mermerciye Gidip Arka Bagaja Uygun 1.5 - 2 Cm Mermer Kesmek Olsun Çünkü Arkası Çok Savruluyor Bu Araçların, Bende R5 Diyenlerdenim. Sen Renault Hastasısın Yoksa Başka Markalar Önerirdim hihi
Valla REnault dışı olmaz özellikle Lada olmasın , biz de bir lada almıştık bir kere :aytuğ

F2N motorda dikkat edilmesi gerekenler, hararet ve karbüratör bunlarda sorun olmazsa kolay kolay yolda bırakmaz.
Zaten en önemli faktördür karbüratör .
Karbüratör bozuksa çok yakar :(
R11 diyenlerdenim. ypacagın yol uzun yol olacak basmassanda üzmez seni yakıtı baklımlı temizini bul 1.7 1.4 farketmez ralli yapmıcaz demi bununla :)

90 km/h hız ile gideceğim düm düz bir yol abi öyle fazla bir yokuşu falan yok :)
fairwayler rainbowlar 1600 cc olanlar daha ucuz .onlara baksan .tamiri ve parçaları flashtan daha ucuz .
Rainbow ve GTS öncelikli olacak abi :)

Fena halde 11 günceliiiiiroadfoxgir pazarlığa indir 500 daha al bu makinayı kardeşime yakışırrrr:eyvGünceli:aytuğ

Renault R 11 Flash S Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 113201115

Abi çok iyiymiş bu . O maşpiyeller olmasa on numaraymış .
Açıklamada çok iyi ya :(
Bana lazım olan ; Lastik akü ve alt takım .
Alsın tesisatını başına çalsın . Ben kaset çalar teyp bile takarım .
3 ay sonra bi 5-9-11 yolu var bakalım ne olacak .
Flash S , Spring , 88 Broadway , R-5 1.4 , R-11 GTS ,Rainbow

Renault R 11 Flash Model 5.100 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 105486416

Arabamı buldum , istediğim araba aslında tam bunun gibi :)
- Komple boyalı olsun .
- Aküsü yeni olsun .
- Alt takımı sağlıklı olsun .
- Lastikleri iyi olsun .
- Muayynesi olsun
- LPG si işli olsun .

Benim aradığım özellikler bunlar . Diğer bakımlarını da ben yaptırırım . Şarj ve marş dinamosu elden geçirtirim . Kış lastiği alırım .
4 buji buji ve kablosu , distribütör + tevzi makarası + trigeri de değiştirir , gaz ayarını da yaptırırım .
Hoş beşi bırakır selamı keserim :cool:

​Baba yorguna benzer sen gel benim FAÇA'ya hem o bir 's:eyv

Geri