RaKıCı''ya jant yaptık :) (fazla bi beklentiniz olmasın jantlar 14'' ):D

arkadasların dediklerine katılıyorum jantlar biraz ufak olmus ama ondan önce bence rakıcıyı bir güzel yıkayıp paklarsanız daha ii olacak sanki arabanın rengi çamur mavi olmus nerdeyse :)

Hayırlı Olsun :eyv

gayet iyi olmuş.. iyi günlerde kullan.

15 hakkıymış aracın :) Maşallah 14de yakışmış ama ufak kalmış :)

leylek gibi durduğunun bende farkındayım :D ama geniş aile felsefesi geçerli malesef.. bide arkadaşlarla çook fazla yol yapıldığı için sıkıntı var bastırma konusunda... 5 kişi bindiğinde sağlam basıyor :D hatta 5 kişi araçtayken son resimdeki tümsekten inerken altının yere sürtmüş lüğü bile var gerisini siz hayal edin.:D olan bu. saç jantlardanda daha iyi tarttım tek saç jant hasas terazide lastiklerle 13.7 kilo çıktı bu jant ve lastikle 9.4 kilo 4 kilo fark a hala ben inanamıyorum saçları çook çook ağır aldıklarımda magnezyum alışımlı fiyatıda uygun. 14 saçtan 14 aleminyuma geçicek varsa şiddetle tavsiye ederim zaten yapacağınız yakıt tasarrufuyla süresini bilemem(5 yılda olur 3 yılda) jantların parasını çıkarırsınız :)

hayırlı olsun güle güle kullanın :eyv keşke bi boy daha büyüğü olsaymış ama :)

15 Supertourismo WRC verelim :D İmzandaki gibi olsun araç :D Bu arada maşallah emanet gibi dursada yakışmış :)

O-Z kendisi değil ama arkadaştan jant göbekleri geldi:D:D:D

dsc0050gfx.jpg

Lastikleriniz kar tipi ise 14 cant idealdir, aracın kışın daha rahat hareket etmesini ve çamurlukta biriken karın, çamurun transferi daha düzgün olmasını sağlar bu da güvenliği artırır. Fakat genel tip ise bir anlamı yok 14'ün.

15 Supertourismo WRC verelim :D İmzandaki gibi olsun araç :D Bu arada maşallah emanet gibi dursada yakışmış :)

Üstad bu bahsettiğin şey spor yay mı12 3 Ben coupe'mi yere yaklaştırmak istiyorum. Çok sürüngen olmasın ama aracın davlumbazıda kabak gibi görünmesin. Ne önerirsin kime yaptırırım ? Nekadara yaptırırım:)
ikametim İstanbul/KARTAL

Geri