Radar Sistemi Degisiyor

Parasını ve canını düşünen trafik kurallarına uyar. Olay gayet kolay.

bana polisi savunan herkese tek bişi söylicem.. Gelin bir anket yapalım.. "TRAFİK DENETLEMESİNDE CEZA YİYENLER HANGİ SAATLERDE YEMİŞ?" CEVAP: herkes cezayı nöbet devri saatlerinden sonra yiyor.. her sabah incirli köprüsü buna şahittir. ELLERİNDEKİ KOÇANI DOLDURUR sonrada nöbet devri saatine kadar eve gider yatarlar. o geri kalan saatte asfaltın anasını ağlatın biri gelip ceza yazamaz.. Adamlar hedefli çalışan satış elemanları gibi. Koçanı doldur zart kemer zart trafik seti zart yangın söndürme tüpü.. alakasız trafiği tehlikeye atmayacak olaylar.. sonrada çekip evine gidiyor.. geri kalan saatler noldu?? her ay benim gibilerden alınan vergilerle sen git evinde yat bizde trafikte magandalarla uğraşalım sen yat paşam.. istediğinizi deyin yaşanmış örneklerle cevap veririm.

Hiç bişi bulamayıp kimliğin damgası sanki büyükmü diye soran "......." bile biliyorum.. 17-18 yaşında sığırları alın size iş ama bütün sülale bana oy atacaksınız diye salarsan olacak soru budur...

Hız yapmayı sevmiyorum . Onun için benden yana her şey ok .
Spor arabası olanlar içinde üzüldüm . Bir sürü para , bir sürü yakıt...Gazlamadıktan sonra ne işe yarar .

Son zamanlarda Ordu'da ve Fatsa'da hiç olmadık yerlerde trafik çevirmesi çıkıyor gece gündüz.. Ayrıca Samsun 'da geçenlerde lacivert renkli bir fiat ducato da radar cihazı gördüm panelvan türü araçlarla da bu işe başladılar bu taraflarda

Denetim iyidir, insanlar için yapılıyor, denetçi ile denetlenen kurallara uyar ise hiç bir sorun olmaz.... Laf olsun diye ceza kesemez hiç bir denetçi..

5MAYMINTR.webp

sistem iyidir düzeni sağlar doğru... ama aşırısı insanı bilmediği şeyi savunan bir maymuna çevirir... ve siz düzen tertip i savunurken birde bakmışsınız ki başkalarının ekmeğine yağ süren ama yağdan hiç bir zaman faydalanmayıp sadece düzen budur!!! diyenlerin kuklası olursunuz biraz düşünün...

Güzel bir benzetme olmuş tebrikler, bu konuda ne yazık ki Türkiye'de çok eskilere dayanılarak yapılan ve günümüze kadar gelen saymakla bitmez konular var. Yıllar önce bir tarihde, bir askeri birlikte parkdaki banklar boyanmış ve komutan boyalı banklara oturulmaması için başına bir nöbetci dikmiş, yıl 2013 o birlikte hala 24 saat devir teslimli bank nöbeti tutuluyormuş ve hiç bir asker ne amaçla bu banklarda nöbet tutuğunu sorgulama lüksüne sahip değil.

Ama kuralsız bu dünyanın çivisi çok daha fazla çıkardı..

Güzel bir benzetme olmuş tebrikler, bu konuda ne yazık ki Türkiye'de çok eskilere dayanılarak yapılan ve günümüze kadar gelen saymakla bitmez konular var. Yıllar önce bir tarihde, bir askeri birlikte parkdaki banklar boyanmış ve komutan boyalı banklara oturulmaması için başına bir nöbetci dikmiş, yıl 2013 o birlikte hala 24 saat devir teslimli bank nöbeti tutuluyormuş ve hiç bir asker ne amaçla bu banklarda nöbet tutuğunu sorgulama lüksüne sahip değil.

Ama kuralsız bu dünyanın çivisi çok daha fazla çıkardı..

çok haklısınz kuralsız bir düzen kaos demektir...sizin düşüncenizide biliyorum.. kasti bir yazı değildir sizin anlatmak istediğiniz burdaki paylaştığım vidyoda var.. ben bunun farkındayım ama vidyonun üzerinden cevap vermem gerekirse ışık yoksa karanlık vardır sıcak yoksa soğuk vardır doğru.. ama sıcağın fazlası insanı yakar ışığın fazlasıda kör eder umarım düşüncemi anlatabilmişimdir :)

Son düzenleme:
Amcın büyük bölümünün bütçe açığı ve gelir kaynağı olduğuna canı gönülden inanıyorum...

oyunlara devam paraları azalmıştır..

Geri