14 Ara 2019 Konuyu Başlatan #11 Hadgn Kayıtlı Üye 46-Kahramanmaraş Katılım 8 May 2018 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 28 Bugün 80 TL'ye petek temizliği yaptırdım. Arabanın içi hamam gibi oldu. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerisi için inşallah petekte kaçak oluşmaz.
Bugün 80 TL'ye petek temizliği yaptırdım. Arabanın içi hamam gibi oldu. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerisi için inşallah petekte kaçak oluşmaz.
15 Ara 2019 #12 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,318 Tepkime puanı 3 Puanları 38 İnşallah
15 Ara 2019 #13 yuksel77 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2012 Mesajlar 189 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Hadgn' Alıntı: Araç kaç modeldi hocam? Benim 19 yaşında olduğu için petek delme olayı olur mu? POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 1995 model Hadgn' Alıntı: Bugün 80 TL'ye petek temizliği yaptırdım. Arabanın içi hamam gibi oldu. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerisi için inşallah petekte kaçak oluşmaz. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. Sıkıntı olmaz. Kalorifer peteği su kaçırdığını anlamak için Gaz pedalının orayı arada sırada göz gezdirin.
Hadgn' Alıntı: Araç kaç modeldi hocam? Benim 19 yaşında olduğu için petek delme olayı olur mu? POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 1995 model Hadgn' Alıntı: Bugün 80 TL'ye petek temizliği yaptırdım. Arabanın içi hamam gibi oldu. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerisi için inşallah petekte kaçak oluşmaz. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. Sıkıntı olmaz. Kalorifer peteği su kaçırdığını anlamak için Gaz pedalının orayı arada sırada göz gezdirin.