Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar bende bugün itibarı ile 1990 model130000 km benzinli 1400cc R5 aldım. Yavaş yavaş modifiye etmeye başlayacağm fakat parça bulma konusunda nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı..?
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar bende bugün itibarı ile 1990 model130000 km benzinli 1400cc R5 aldım. Yavaş yavaş modifiye etmeye başlayacağm fakat parça bulma konusunda nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı..?
hertürlü modifiye konusunda yardımcı oluruz sen ne yaptırmak istediğini bahset yeter.
bu arada aracında hayırlı olsun aktif olman dileklerimizle parça konusundada var parça sıkıntı olmasın kafanda