R5 plaj style..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    r5
​Şimdi makina çok güzel havadar vs vs vs hepsine eyvallah:eyvTek bir sorum var bu makinayı gönül rahatlığı ile parkedip gidebilirmisiniz üstü açık halde işte bana uymayan tek nokta budur üstü açıklardahımm
​Derdin bu olsun be Abi; sende tenteyi kapatır gidersin; yetmedi şemsiye takarsın kıhkıh

Arkadaki R21 Turbo'da Can Yakar :eyv

yani kerem abi düşündüğün şeye bak :D tenteyi kapat git sende :)

yani kerem abi düşündüğün şeye bak :D tenteyi kapat git sende :)

Cıx işim olmaz 10 dk biyerde duracam tente kapat aç gelmez aga bana:aytuğHa bide şu var sırf o yüzden üstü açık mustang kullanamıyorum bak:pŞimdi attık makinaya Valeria'yı Olga'yı vs:aytuğbüyük bir havayla gidiyoruz buraya kadar güselll:eyvahanda yağmur fırtına koptu ansızın hadi olmaz a şans tente bozuldu kapanmıyor amanınn şeklin şemalin bittiği andır işte o an direct to kır direksiyonu falezlere aynenheheYarı olimpik yüzme havuzu style yok ben almayayım alanada engel olmayayım agaroadfox

Cıx işim olmaz 10 dk biyerde duracam tente kapat aç gelmez aga bana:aytuğHa bide şu var sırf o yüzden üstü açık mustang kullanamıyorum bak:pŞimdi attık makinaya Valeria'yı Olga'yı vs:aytuğbüyük bir havayla gidiyoruz buraya kadar güselll:eyvahanda yağmur fırtına koptu ansızın hadi olmaz a şans tente bozuldu kapanmıyor amanınn şeklin şemalin bittiği andır işte o an direct to kır direksiyonu falezlere aynenheheYarı olimpik yüzme havuzu style yok ben almayayım alanada engel olmayayım agaroadfox

Çin atasözü geldi aklımakıhkıh
semsiye.gif

Geri